Onaylı Üye
Merhaba Hile Çalışıyor Fakat Yaklaşık 10 Dakikadır Erangel Haritasında Oyun Arıyor.Arenaya Giriyor Fakat Ben Erangel Girmek İstiyorum Sebebi Nedir ?
tekli açıyorum zaten takımsız tek başıma oynamak istedim de. arenaya girdi erangele hiç girmedi 15dk bekledim tık yok.Tekli aç kardeşim tek başına aç full bot atıcak banada oldu ondan sonra rahatlıkla buluyor one man squad dene
serverim avrupa 63msserverine göz at avrupada olduğundan emin ol olmazsa oyuncu bulmuyordur
knk o zmn bu dediğn bana da oluyordu önbelleği temizle tekrar gir olmazsa gameloop u bir daha yükleserverim avrupa 63ms
Bazen böyle takılıyor hocam modu degiş haritayindegiş kapat aç tekrar dene mecburen deneye deneye bulacaksın bugdanmı kalıyor nedir
tekli girmiyor ama 4 lü giriyor şimdi de neyseknk o zmn bu dediğn bana da oluyordu önbelleği temizle tekrar gir olmazsa gameloop u bir daha yükle
tekli girmiyor 4lü giriyor şimdi de neyseBazen böyle takılıyor hocam modu degiş haritayindegiş kapat aç tekrar dene mecburen deneye deneye bulacaksın bugdanmı kalıyor nedir
Tmm kardeşim ozaman o maç bittikden sonra dene busefer girebilceksin arada bugda kalıyortekli girmiyor ama 4 lü giriyor şimdi de neyse
Post automatically merged:
tekli girmiyor 4lü giriyor şimdi de neyse
4 lü giriyorsa sorun düzeldi demektir çünkü tekli modda oyuncu yok o yüzden oyun bulmuyortekli girmiyor 4lü giriyor şimdi de neyse