Süper Üye
***** yani hsap eğer iyi ise kullanma şey var sp+rthack ucuz istersen parayla satın al sbyte buaradasadece WH açarak ban yemezsinŞu bytex in hilesini kullanıyordum millet dediki vac sistemi onu görüp banlıyormuş. benim hesap baya iyi bi hesap ban yemesini istemiyorum bu hile idealmidir ? legit olarak kullansam ( sadece 1. raund aim diger raundlar wh arada bir aim açarım ) sistemde görürmü hileyi ?
belli etmediğin sürece bişey olmaz kardeşim senin dediğin şey gibi olmuş hileyle yol ediyim sonra kapatırım bişey olmaz 200 iqŞu bytex in hilesini kullanıyordum millet dediki vac sistemi onu görüp banlıyormuş. benim hesap baya iyi bi hesap ban yemesini istemiyorum bu hile idealmidir ? legit olarak kullansam ( sadece 1. raund aim diger raundlar wh arada bir aim açarım ) sistemde görürmü hileyi ?
reis şöyle düşün ilk el herkes pistol gelecegi zaman ne olur full hs şart olur o zaman aim i azcık açarım ki direkt hs gidiyorbelli etmediğin sürece bişey olmaz kardeşim senin dediğin şey gibi olmuş hileyle yol ediyim sonra kapatırım bişey olmaz 200 iq
garantiyi kendin sağlarsın ama dediğin olayda ban yemezsin de diyemem. risk herzaman vardır pamuğun ucu bile sivriltilebilir.reis şöyle düşün ilk el herkes pistol gelecegi zaman ne olur full hs şart olur o zaman aim i azcık açarım ki direkt hs gidiyor2. el zaten bilek var pistol elini alınca diger ellerde garanti gelir bize bunu düşünüyordum.
Evet ban yeme riski her zaman vargarantiyi kendin sağlarsın ama dediğin olayda ban yemezsin de diyemem. risk herzaman vardır pamuğun ucu bile sivriltilebilir.
Riptide paste değil ama paste hilebu riptidenin pastesimi peki
Notlar bölümünde de belirttiğim gibi hilenin geliştiricisi amatör olduğu için bu tür hataların olması doğal yeni güncellemeyi beklemek zorundasınız.Dun kullandım bugun
MSVCP140.dll hatası verıyor yardım
Post automatically merged:
beyler boyle hata alıyorum yardımcı olur musunuz ?
Belli ederek oynadıysanız VAC yeme ihtimaliniz çok yüksek, onun dışında hileyi kontrol ettim fix değil güncel ve stabil.1 oyun attım bittikten sonra vac yedim hesabıda 6 ay kullanmadım
Notlar bölümünü okuyunuz lütfen.RAGE hack için indirdim ama çalışmıyor :/
MSVCP140.dll indirip 32 bit sistem kullanıyorsanız System32'ye 64 bit sistem kullanıyorsanız SystemWOW64 klasörlerine atıp tekrar deneyin.PROGRAM. MSVCP140.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan bailayamıyor. bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin. hatası alıyorum nasıl çözebilirim?
Prime hesabınız da denemeniz hata zaten, bu konuda yapacak bir şeyim yok.2 hesaptada sonuncu sıradaydım ve 1 oyun bıtmeden banı yedimprime hesaplardı
Mümkün oldukça legit oynayın öbür türlü ban yeme ihtimaliniz yüksek.3. Oyunda ban yedim gaza gelmemek elde değil aimbot tadından yenilmiyor. Sadece wh açarsam ban şansım düşer mi?
Legit ne oluyor?Mümkün oldukça legit oynaynoynayın öbür türlü ban yeme ihtimaliniz yüksek.
Legit kısaca belli etmeden oynamak demek.Legit ne oluyor?
TeşekkürlerLegit kısaca belli etmeden oynamak demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?