Çalışmıyor EzGlobal CSGO Hack 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şu bytex in hilesini kullanıyordum millet dediki vac sistemi onu görüp banlıyormuş. benim hesap baya iyi bi hesap ban yemesini istemiyorum bu hile idealmidir ? legit olarak kullansam ( sadece 1. raund aim diger raundlar wh arada bir aim açarım ) sistemde görürmü hileyi ?
***** yani hsap eğer iyi ise kullanma şey var sp+rthack ucuz istersen parayla satın al sbyte buaradasadece WH açarak ban yemezsin

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Şu bytex in hilesini kullanıyordum millet dediki vac sistemi onu görüp banlıyormuş. benim hesap baya iyi bi hesap ban yemesini istemiyorum bu hile idealmidir ? legit olarak kullansam ( sadece 1. raund aim diger raundlar wh arada bir aim açarım ) sistemde görürmü hileyi ?
belli etmediğin sürece bişey olmaz kardeşim senin dediğin şey gibi olmuş hileyle yol ediyim sonra kapatırım bişey olmaz 200 iq

Üye
7 HİZMET YILI
belli etmediğin sürece bişey olmaz kardeşim senin dediğin şey gibi olmuş hileyle yol ediyim sonra kapatırım bişey olmaz 200 iq
reis şöyle düşün ilk el herkes pistol gelecegi zaman ne olur full hs şart olur o zaman aim i azcık açarım ki direkt hs gidiyor :D 2. el zaten bilek var pistol elini alınca diger ellerde garanti gelir bize bunu düşünüyordum. :D

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
reis şöyle düşün ilk el herkes pistol gelecegi zaman ne olur full hs şart olur o zaman aim i azcık açarım ki direkt hs gidiyor :D 2. el zaten bilek var pistol elini alınca diger ellerde garanti gelir bize bunu düşünüyordum. :D
garantiyi kendin sağlarsın ama dediğin olayda ban yemezsin de diyemem. risk herzaman vardır pamuğun ucu bile sivriltilebilir.

Üye
7 HİZMET YILI
İnşallah doğrudur , ezglobal normalde paralıdır bu şekilde bi ***** zor olduğu için tebrik ediyorum :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Dun kullandım bugun
MSVCP140.dll hatası verıyor yardım
Post automatically merged:

beyler boyle hata alıyorum yardımcı olur musunuz ?
8aAzvr.png

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
1 oyun attım bittikten sonra vac yedim hesabıda 6 ay kullanmadım

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Dun kullandım bugun
MSVCP140.dll hatası verıyor yardım

beyler boyle hata alıyorum yardımcı olur musunuz ?
8aAzvr.png
Notlar bölümünde de belirttiğim gibi hilenin geliştiricisi amatör olduğu için bu tür hataların olması doğal yeni güncellemeyi beklemek zorundasınız.

1 oyun attım bittikten sonra vac yedim hesabıda 6 ay kullanmadım
Belli ederek oynadıysanız VAC yeme ihtimaliniz çok yüksek, onun dışında hileyi kontrol ettim fix değil güncel ve stabil.

Üye
7 HİZMET YILI
PROGRAM. MSVCP140.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan bailayamıyor. bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin. hatası alıyorum nasıl çözebilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
2 hesaptada sonuncu sıradaydım ve 1 oyun bıtmeden banı yedim :D prime hesaplardı :(

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
RAGE hack için indirdim ama çalışmıyor :/
Notlar bölümünü okuyunuz lütfen.

PROGRAM. MSVCP140.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan bailayamıyor. bu sorunu çözmek için programı yeniden yüklemeyi deneyin. hatası alıyorum nasıl çözebilirim?
MSVCP140.dll indirip 32 bit sistem kullanıyorsanız System32'ye 64 bit sistem kullanıyorsanız SystemWOW64 klasörlerine atıp tekrar deneyin.

2 hesaptada sonuncu sıradaydım ve 1 oyun bıtmeden banı yedim :D prime hesaplardı :(
Prime hesabınız da denemeniz hata zaten, bu konuda yapacak bir şeyim yok.

Üye
7 HİZMET YILI
3. Oyunda ban yedim gaza gelmemek elde değil aimbot tadından yenilmiyor. Sadece wh açarsam ban şansım düşer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...