Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Bu tam rage hilesi legit için sbyte daha iyi gibi. Ragesi harika 
Notlar bölümünü okuyunuz.Dostum merhaba bir yardımını isteyeceğim. Hileyi indirdim ama başlat dediğimde dll hatası alıyorum. Araştırdım ve ne yazık ki sonuç yok. İmkanın varsa bana dc den ulaşır mısın ?
Denix#5275
Hala çalışıyor sıkıntı yok.Hala çalışıyormu ve çalışıyorsa sByte mı bumu ?
Ve virüs total 5 sorun bulmuş virüs olma ihtimali ?![]()
Rakiplerin renklerini kırmızı yapmak istiyorum tamamen Chams kırmızı olsun komple.. yapamadım biliyor musunuz nasıl yapıldığını?
Hileyi beğendim bu arada güzelmiş..
internette izlediklerimin hepsinde renk ayarlaması yapılabiliyor. ama bu versiyonda Renk ayarlaması yapmak mümkün değil, ki Chams seçeneği bile yok. istediğim şekilde yani..İnternette ayar videoları var. Konuya emek veren arkadaşımızın sistem gereksinimleri yeterli olmadığından dolayı anlatım ve ayar videosu çekemiyor. Belki ilerleyen günlerde hile aktif kalmaya devam eder ise bir video gelebilir ancak dediğim gibi internetten ayarlarına bakabilirsin videolar mevcut.
Not: Link istemeyiniz..
Hile bana ait olmadığı için yapımcısı güncellemeden hileyi ben bir şey yapamam bir sonraki sürümünde umarım hatalar olmaz.internette izlediklerimin hepsinde renk ayarlaması yapılabiliyor. ama bu versiyonda Renk ayarlaması yapmak mümkün değil, ki Chams seçeneği bile yok. istediğim şekilde yani..
Dediğim gibi güncelleme yi beklemek zorundayız.esp nie çalışmıyor ya bide chams başkan