Ezmt2 kullanıpta kırmızı uyarı alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
uzun süredir EZMT2 kullanıpta kırmızı uyarı alan var mı? sıfırdan hesap açıp legal bi şekilde 50lvl a hesap kastım 1 saat içinde kırmızı uyarı almaya başladım. Oyunu silip yeniden yükledim bilgisayara format attım fakat değişen bir şey olmadı. Sizce neden hemen kırmızı uyarı alıyorum?

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
özellikle ch değiştirmeyi kapattım ondan kaynaklı bu hatayı aldığımı düşündüğümden. Ticket atmama rağmen vpn tarzı IP adresi değiştiren şeyleri kapattığınızda tekrar giriş yapabileceksiniz diyor ama ben hiçbir şey kullanmıyorum?

Aktif olarak hileyi kullanıyor musun?
Çok fazla ch değiştirirsen çok fazla oyundan çık gir yaparsan oluyor
Post automatically merged:

Kanka bu ezmt2 nedir biri anlatabilir mi
Metin2 TR sunucularında kullanılan hile. Hack Center' a giriş yaparsan orda görebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
özellikle ch değiştirmeyi kapattım ondan kaynaklı bu hatayı aldığımı düşündüğümden. Ticket atmama rağmen vpn tarzı IP adresi değiştiren şeyleri kapattığınızda tekrar giriş yapabileceksiniz diyor ama ben hiçbir şey kullanmıyorum?

Aktif olarak hileyi kullanıyor musun?

Post automatically merged:

Metin2 TR sunucularında kullanılan hile. Hack Center' a giriş yaparsan orda görebilirsin.
Evet kullanıyorum ben sık sık red ban yemiyorum istersen modemin statik ip ise ip ban yemiş olabilirsin.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
uzun süredir EZMT2 kullanıpta kırmızı uyarı alan var mı? sıfırdan hesap açıp legal bi şekilde 50lvl a hesap kastım 1 saat içinde kırmızı uyarı almaya başladım. Oyunu silip yeniden yükledim bilgisayara format attım fakat değişen bir şey olmadı. Sizce neden hemen kırmızı uyarı alıyorum?
HWİD yemediğinize emin misiniz?

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben bi süre kullandım 1 hafta falan daha sonra aldım kırmızı uyarı

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
%appdata% i temizle bi de temiz host dosyası bul arkadaşlarından internetten vs. host dosyasını değiştir

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kırmızı uyarıdan kastım bu, sadece ayışığı etkinliğinden 30w kastım nakit paraya çevirecektim 1 saat içinde bu uyarıyı aldım keşke itemleri başka hesaba aktarsaydım :(

NOT: HWID ban yemediğimi düşünüyorum farklı hesaplarla giriş yapabiliyorum çünkü. IP adresimle alakalı bir sorun yaşıyorum onu da farklı yollarla çözmeyi deneyeceğim. Tekrar buraya not düşerim.
Adsız.png

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben almadım kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...