Ezmt2 kullanıpta kırmızı uyarı alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
uzun süredir EZMT2 kullanıpta kırmızı uyarı alan var mı? sıfırdan hesap açıp legal bi şekilde 50lvl a hesap kastım 1 saat içinde kırmızı uyarı almaya başladım. Oyunu silip yeniden yükledim bilgisayara format attım fakat değişen bir şey olmadı. Sizce neden hemen kırmızı uyarı alıyorum?

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kanka bende de oluyordu bu hileyle alakalı bir durumda değil ip adresiyle alakalı bir durum ben vpn açınca oluyordu ip değiştiren program falan varsa onları bi kontrol et

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
uzun süredir EZMT2 kullanıpta kırmızı uyarı alan var mı? sıfırdan hesap açıp legal bi şekilde 50lvl a hesap kastım 1 saat içinde kırmızı uyarı almaya başladım. Oyunu silip yeniden yükledim bilgisayara format attım fakat değişen bir şey olmadı. Sizce neden hemen kırmızı uyarı alıyorum?
kırmızı hata terken biraz daha açarmısın hatayı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bende kırmızı uyarı alıyorum

G̷a̷z̷o̷z̷ ̷O̷l̷m̷a̷ ̷E̷f̷s̷a̷n̷e̷ ̷O̷l̷
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
1-modemi resetle
2-driverboosteri yükleyip driverlerini güncelle
3- spoof atmayı dene
4-en son çare format atmaktır . kesin çözülür

G̷a̷z̷o̷z̷ ̷O̷l̷m̷a̷ ̷E̷f̷s̷a̷n̷e̷ ̷O̷l̷
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bende aynı hatayı aldım dün ama şuan giirince düzeldi garip

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok fazla ch değiştirirsen sunucu seçim ekranın da çok taıkılı kalırsa oluyor bana da öyle oldu

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bundan 2-3 hafta önce bende yaşamıştım her yerde araştırdım internete format attım oyunu sildim yükledim bir çözüm bulamadım ben onun hile ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. 2 hesap veya fazlasını açtığında int kesintisi yüzünden oyundan düşersen o hatayı veriyor çözümün sadece gameforca tiked atarak çözenler olduğunu gördüm ben çözemedim.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hileyle alakası yok, oyunun saçmalığından kaynaklı bir hata. Oyunun tüm kalıntı dosyalarıyla birlikte silin ve tekrar kurun.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer kırmızı uyarıdan kastın gameforge launcherdaki bu oyun sizin için mevcut değil hatası ise o bir tür hwid koruması gibi bir şey. Daha önce girilen IP'lere kilitliyor hesabı ondan sonraki farklı girişlerde çalınma riskine karşın hesabı kitliyorlar. Bazen ticket yolu ile hesabın sahipliğini kanıtlaman bu hatayı çözmene yardımcı olabiliyor.

AliHAN
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Valla ben bunu ch ayarını yaptıgımda yemiştim. şu an yeni e-mail yeni hesap ile ch değişmeden kullanmaya calısıyorum. işe yarıyor gibi 2 gün oldu hard kullanıyorum ch hariç

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oyunda sureklı farklı ch lerde zıplayınca oluyor dıye bılıyorum ama hocam

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
fotoğraf atarsan hemen yardım ederim hatayı görmem lazım
Post automatically merged:

fotoğrafı atarmısın hata nedir
Post automatically merged:

pvpde çalışmıyor malesef diğerlerinde çalışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...