knk hwid yese giremezkiHwid ban tarzı bir şey mi yedin ? acaba
sorunun bu bence biraz daha detaylı anlatabilirsen belki yardımcı oluruzÇok fazla ch değiştirirsen çok fazla oyundan çık gir yaparsan oluyor
Çok fazla ch değiştirirsen çok fazla oyundan çık gir yaparsan oluyor
Metin2 TR sunucularında kullanılan hile. Hack Center' a giriş yaparsan orda görebilirsin.Kanka bu ezmt2 nedir biri anlatabilir mi
Evet kullanıyorum ben sık sık red ban yemiyorum istersen modemin statik ip ise ip ban yemiş olabilirsin.özellikle ch değiştirmeyi kapattım ondan kaynaklı bu hatayı aldığımı düşündüğümden. Ticket atmama rağmen vpn tarzı IP adresi değiştiren şeyleri kapattığınızda tekrar giriş yapabileceksiniz diyor ama ben hiçbir şey kullanmıyorum?
Aktif olarak hileyi kullanıyor musun?
Post automatically merged:
Metin2 TR sunucularında kullanılan hile. Hack Center' a giriş yaparsan orda görebilirsin.
HWİD yemediğinize emin misiniz?uzun süredir EZMT2 kullanıpta kırmızı uyarı alan var mı? sıfırdan hesap açıp legal bi şekilde 50lvl a hesap kastım 1 saat içinde kırmızı uyarı almaya başladım. Oyunu silip yeniden yükledim bilgisayara format attım fakat değişen bir şey olmadı. Sizce neden hemen kırmızı uyarı alıyorum?
Bu hile sadece metin2 TR demi çalısıor yoksa pvp serverlerde kullanma şansımız var mı
pvp'de çalışmıyor ama official server'lerin hepsinde çalışıyorBu hile sadece metin2 TR demi çalısıor yoksa pvp serverlerde kullanma şansımız var mı
kanka peki tr ye başlamak mantıklı mı senepvp'de çalışmıyor ama official server'lerin hepsinde çalışıyor
3-4 pc ile won satışı yaparak para kazanmıyorsan (veya başka bir yöntemle), sadece keyfine oynayacaksan hiç mantıklı değil. güzel bir pvp bul bencekanka peki tr ye başlamak mantıklı mı sene
ben bi süre kullandım 1 hafta falan daha sonra aldım kırmızı uyarıuzun süredir EZMT2 kullanıpta kırmızı uyarı alan var mı? sıfırdan hesap açıp legal bi şekilde 50lvl a hesap kastım 1 saat içinde kırmızı uyarı almaya başladım. Oyunu silip yeniden yükledim bilgisayara format attım fakat değişen bir şey olmadı. Sizce neden hemen kırmızı uyarı alıyorum?
HWİD yese hiç giremez diye düşünüyorum ama ?HWİD yemediğinize emin misiniz?
oyun senin için mevcut değil hatasından bahsediyorkırmızı uyarıdan kastın ne fotosunu atabilir misin
Ben almadım kraluzun süredir EZMT2 kullanıpta kırmızı uyarı alan var mı? sıfırdan hesap açıp legal bi şekilde 50lvl a hesap kastım 1 saat içinde kırmızı uyarı almaya başladım. Oyunu silip yeniden yükledim bilgisayara format attım fakat değişen bir şey olmadı. Sizce neden hemen kırmızı uyarı alıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?