Çözüldü EzPUBGM çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hileyi loadlıyorum, menüsü lobiye geliyor. Ayarlarımı yapıyorum ama oyunda falan gözükmüyor, menü var. Ayar aç kapa falan yapıyorum, yok. Hile çalışmıyor, Windows 11 kullanıyorum. Ondan kaynaklı falan olabilir mi acaba?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.

DirectX+ -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Visual C++ Paketleri -
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.

Gameloop ayarlarından render modunu DirectX+ olarak seçiniz.

Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.

Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun...
Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
32 Bit sürümünü kurman lazım GameLoop'un. 64 Bit sürümlerinde dediğin hata oluyor maalesef.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.

DirectX+ -

Visual C++ Paketleri -
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Herhangi bir Adblocker varsa devre dışı bırakın, ayrıca FaceIT Anticheat ya da Vanguard varsa kaldırın.

Gameloop ayarlarından render modunu DirectX+ olarak seçiniz.

Çalıştır (Windows+R) kısmında "winver" yazarak öğrenebilirsiniz. Ekran görüntüsü olarak eklerseniz sevinirim.

Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, "
" girdikten sonra aşağıdaki kırmızı ile işaretli kısımdan indirebilirsin ;
image.png

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hileyi kurmadan önce sitedeki nasıl kullanılır, hangi sistemlerde ve kaç bit emülatörde çalışır vs vs konuları araştırmadan açıp mağdur oluyorsunuz. 32 bit emülatör kur çoğunlukla araştırmayanların sorunu bu oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hileyi loadlıyorum, menüsü lobiye geliyor. Ayarlarımı yapıyorum ama oyunda falan gözükmüyor, menü var. Ayar aç kapa falan yapıyorum, yok. Hile çalışmıyor, Windows 11 kullanıyorum. Ondan kaynaklı falan olabilir mi acaba?
32 bit indir olmazsa vanguardı kontrol et
Post automatically merged:

dostum ilk olarak vanguardı kontrol et. daha sonrasında windows surumunun win 11 h22 olmamasına dikkat et eger hiç biri olmaz ise gameloop u mecbur silip 32 bit olarak yüklemek zorundasın :(

Son düzenleme:
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
GameLoop sürümünüzü kontrol edin. 32 bit olmalıdır. 64 bitte çalışmaz.

DdodBxt.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...