hangi hileyi kullandınyeni hesap açtım ilk maçtan ban attı
Hayır fix yemedi banada ban atardıfix arkadaşlar 2 gün önce 2 hesaba da ban attı
hile cıkalı 1 ay ne ara oldu hocamhayır fix yemedi undetected gozukuyor ve sorunsuz calısıyor. 1 aydır aktıf olarak kullanıyorum halen ban yemedim
ben bende sıklıntı var dıye bısı demedım zaten ayrıca sız onaylı uye degılsınız hıleyı kullanamazsınızYok kanka sıkıntı sende kullanılıyor
Kanka tam emin değilim ama onun gibi bir şey 1 ay değilse bile 3 hafta olmusturhile cıkalı 1 ay ne ara oldu hocam
aov drv tam olarak ne oluyor ban yemedim hic dediginizi yapmama gerek var mıbu dediğimi yaparsan aow drv nin kilidini açıyor silebilirsin kayıtları
Düzenledim bu aradahile cıkalı 1 ay ne ara oldu hocam
Post automatically merged:
ben bende sıklıntı var dıye bısı demedım zaten ayrıca sız onaylı uye degılsınız hıleyı kullanamazsınız
Hocam tesekkurler ama rutbe kasma gıbı bır amacınız yok ve zevk ıcın oynuyorsanız aım kullanmanın mantıklı oldugunu sanmıyorumanlık olarak kullanıyorum hocam. aim bazen bi tık sorun olabiliyo yakalanma konusunda
aim cok baska. shotgun ve uziyle yok ediyor aimHocam tesekkurler ama rutbe kasma gıbı bır amacınız yok ve zevk ıcın oynuyorsanız aım kullanmanın mantıklı oldugunu sanmıyorum