Çözüldü EzPUBGM güncelleme sonrası hata?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Herşeyi yeniden indirdim kurdum yükledim lobi geldim enter dedim hile açıldı oyuna giriyorum hiç birşey aktif değil insert tuşuna basıp seçenekleri kapatıyorum acıyorum radar yok esp yok yani acıyorum kapatıyorum çalışmıyor güncelleme sonrası oldu bu hata

Çözüm
Herşeyi yeniden indirdim kurdum yükledim lobi geldim enter dedim hile açıldı oyuna giriyorum hiç birşey aktif değil insert tuşuna basıp seçenekleri kapatıyorum acıyorum radar yok esp yok yani acıyorum kapatıyorum çalışmıyor güncelleme sonrası oldu bu hata

@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz. Gameloop sürümünüz 32 bit olması gerekiyor.

5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.

Olmaz ise

8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Gameloop u Resmi Siteden 32 Bit Olarak İndir
1679041453883.png

Olmazsa Gameloopu iobit uninstaller ile sil ve
Gameloop u Resmi Siteden 32 Bit Olarak İndir
DirectX Seçimini Yap

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Pubgnin son güncellemesinden sonra herzaman yaşanan şeyler bunlar bi kaç gün içinde düzelicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...