ezpubgm güncellendi ama yinede ban atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
güncelledikten sonra bir değişen olmamış tekrar ban atıyor 2 hesap açtım ikiside banlandı

UniquePerformance
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
cok bellı edersen banlanırsın. dunden berı resmen ben hıleyım dıe oynayan bır suru ınsan gordum ben 1 haftadır oynuyorum hala ban yok.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
cok bellı edersen banlanırsın. dunden berı resmen ben hıleyım dıe oynayan bır suru ınsan gordum ben 1 haftadır oynuyorum hala ban yok.
belli edip etmemekle alakası yokk oyunun güvenlik sistemi hileyi algılıyor eskiden neden ban atmıyordu hile fixlenmiş güncelleme işe yaramadı

KRAL
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka çok leş alıp adamlar rapor edip kontrol altına alıyorlar hesabı sonra. Zaten ban garanti oluyor rapor etmedilermi sıkıntı yok 2 gün oynadım 1 i rapor etti direk ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
belli edince banlanırsın dikkatli yapmanı öneririm

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kanka çok leş alıp adamlar rapor edip kontrol altına alıyorlar hesabı sonra. Zaten ban garanti oluyor rapor etmedilermi sıkıntı yok 2 gün oynadım 1 i rapor etti direk ban yedim
ben esiden 5 ay bansız oynadım ve hergün beni 10 kişi raporluyordu enaz ama yinede ban atmıyordu

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ç
çok belli edersen banlanırsın tabi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yaklaşık bir yıldır bu sistemi kullanıyorum ban yüzü görmedim şükürler olsun. Denk geldikce botda vuruyorum eim de kullanıyorum vs vs ama ses almadan adamı görmeden ateş etmiyorum koşmuyorum ona doğru elimden geldikce . delirmiş gibi her önüne gelene saldırır pusanları gider vurursan banlanırsın elbet...

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
cok bellı edersen banlanırsın

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Hileyi çok belli ederk oynarsan tabikide rakip seni reportlar aşırı bi şekilde reportlanırsan hesabın askıya alınır ve bunun sonucunda ban yiyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Çözüm Olarak

Revo Unistaller ile gameloop u kaldırın

%TEMP% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. Yapmayı bilmiyorsanız linke gidin ;

https://memoryhackers.org/konular/temp-temp-ve-prefetch-otomatik-temizleme-dosyasi.241427/

daha sonra bilgisayaraı yeniden başlatın ve aşağıda verdiğim gameloop resmi sitesine girin

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

burada Products başlığının üzerine mousla gelin açılan iki seçenek var. Bu seçenekler den
Tencent Gaming Buddy olanına tıklayın. Açılan sayfada

PLAY GAMES WITH
TENCENT GAMING BUDDY (GAMELOOP) ON PC yazısının altındaki kırmızı renkli

Download
butonuna basın ve emilatörü indirin kurun.

Kurma işlemleri bittikten sonra Hileyi çalıştırın
lobide bekliyin oyuna girmeden önce

%TEMP% , temp ve prefetch bu klasörleri tekrar temizleyin. Yapmayı bilmiyorsanız linke gidin ;

https://memoryhackers.org/konular/temp-temp-ve-prefetch-otomatik-temizleme-dosyasi.241427/
Oyun içerisinde dikkat çekici hareketlerden kaçının çok kaçamak ta oynamayın çok saldırgan şekil de de oynamayın doğal davranmaya çalışın

Not eğer ip ban yediyseniz bunun için ip ve mac adresi değiştiren programlar temin etmeniz gerekecektir.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
cok belli etme karşındaki kişiler seni demekki cok reportluyor ondan banlanıyosundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...