Onaylı Üye
Kral Sadece EPS Kullanıyorum Ama Rapor Yediğim Gibi Ban YiyorumHocam pubg mobile hile sistemi çok gelişti safe versiyonunda gelmemesinin nedeni bu safe versiyon biraz zor gelir şuan kullanıma açık olandada sadece esp açmanı öneririm yoksa algılıyor her türlü
Zaten yazdım oraya 10 yıl diye10 yıla kadar ban atar
Bana sarıyormuş gibi gelmedi.çok iyi oyun sarıyo
Hemen ban atıyor o yüzden çok sıkıcı.çok iyi oyun sarıyo
Ve bazı nedenlerden dolayı ESP kayboluyor.çok iyi oyun sarıyo
only esp is safe?Sir, the pubg mobile cheat system has improved a lot, the reason why it is not available in the safe version, this safe version is a bit difficult, I recommend you to open only esp when it is open for use, otherwise it will detect all kinds of things.
PUBG hile algılama sistemi çok iyi Safe versiyon gelse bile işe yaramaz herhalde.Hileye ne zaman güncelleme geleceği belli değil, yetkililer ne zaman guncellerse artık. Şuan hangi versiyonunu kullanırsan kullan bann atiyor
İyi falan değil sitedeki hile güncel değil aylarca ücretli hilesini kullandım ban yemedimPUBG hile algılama sistemi çok iyi Safe versiyon gelse bile işe yaramaz herhalde.
sıralama 1,2,3,4,5,6 ve 9 aynen dediğin gibi.. Şahsen ben denedim hepsinin tadına baktım. Bu saatten sonra asla bu hileyi kullnmam, 3 tane daha farklı seçenek var ve sadece bu hilede ban yiyorum. Sadece röntgen denedim yine sonuç aynı, direkt oyundan atılıyorsun (bot bile vurmasan da yakalanıyorsun)Safe versiyonu gelse bile yine 10 yıla kadar süren bir ban yersiniz .
Post automatically merged:
Kurtulma şansımız yok.
Aşama aşama ban yersiniz bir anda 10 yıl ban atmazlar.
Aşamalar :
1- 10 dakika
2- 1 saat
3- 1 gün
4- 4 gün
5- 1 hafta
6- 1 ay
7- 6 ay
8- 1 yıl
9- 10 yıl
Yanlış olabilir. Ben böyle biliyorum. Yani yalan atmak için yazmıyorum ama benim bildiğim böyle yanlış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?