EzPubgM- Pubg Mobile-Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar EzPUBGM hile 2 hafta içinde 3 hesap banladı artık pubgM mi hile sistemini geliştirdi bilmiyorum ama eskiden 3-4 ay gidiyodun şimdi 1 hafta sürmüyor ban atıyor

üstelik aimbot bile kullanmıyorum tamamıyla safe oynuyorum

artık hile işe yaramaz duruma gelmiş arkadaşlar...

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bazı kişiler hala oynuyor benim gibi ben arada giriyorum hesabımda değerli riski alarak sadece esp ile oynuyorum ve hala ban yemedim hilede sorun yok.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkadaşlar EzPUBGM hile 2 hafta içinde 3 hesap banladı artık pubgM mi hile sistemini geliştirdi bilmiyorum ama eskiden 3-4 ay gidiyodun şimdi 1 hafta sürmüyor ban atıyor

hilede sorun yok ben giriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hilede hiçbir sorun yok. Çok fazla belli edildiğinde dedektiflere yakalanırsınız ve dedektifler sizi banlatır. Oyun asla banlatamaz çünkü UD şu an. Güncellemeden beri oynuyorum. Şu an hesap platin ve aimbot-esp-predit hepsi açık. Hiçbir ban durumuyla karşılaşmamamın yanı sıra esamesi bile geçmedi. Hile kodlayıcılarını töhmet altında bırakmayınız.
Post automatically merged:

HWID ban yediysen eğer önceden ona yakalanıyor da olabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
çok fazla ban yediğin için ıp den algılayıp direk yiyor olabilirsin 1 aydır kullanıyom sadece esp 0 sorun

vgc bypass
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka güncelene kadar girme o zmn yada beli etme çok fazla
legit oyna

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
3hafta oldu daha ban yemedim bakalım

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
hwid banın olabilir.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
3 günde 40 oyun atıp 400e yakın kille rage olmadan sadece çevresine yaklaşan oyunculara saldırıp banlanmayan üyeyle sohbetim var. Sorun senin mimlenmen, Caus'uın dediği gibi hwid banın olması veya kendini safe oynuyor sanmandan kaynaklı olablilr mi?
Yukardaki arkadaşta 3 haftadır ban yemiyormuş mesela.
Kendi problemlerinizi evrensel hale getirip buradaki hileleri karalamayın lütfen.
Beğenmiyorsanız yada memnun değilseniz sadece kullanmayın.

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aimbot açıksa ban yemen daha hızlı oluyor ben ESP açık oynuyorum hiç ban yemedim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

hwid ban yemişşindir knk o zaman

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

geçenlerde söyle bir olay oldu ben rage oynuyordum, arkadaş ise safe oynuyordu çocuk gözümün önünde ban yerken ben yemedim. Galiba arada bir maçlara dedektif geliyor bir ara şunu farkettim oyuna girerken ... dedektif şuan oyunu izliyor diye yazı çıkıyor arada.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hwid im var hocam valorant hwid ban var bi alakası var mı
Alakası var tabi olmaz mı? Adamlar hilenin konusuna yazmış zaten vanguard defender cart curt olmayacak. Temiz formatlı bir pc olacak. Sürümü bile doğru olacak mesela bazı windows sürümlerinde crash verebiliyor. Yani hilenin konusunu okumalı ya da discord grubuna gelip orada DRAGON ile iletişime geçmen gerekiyordu kullanmadan önce.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
5-6 aydır oynuyorum. Özellikle Rush atmadan sadece benim üzerime gelen oyuncularla temasa giriyorum. Her hangi bir ban yemedim şimdiye kadar.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Valla ben 2 hesapta oynadım 4 yıllık hesabım vardı kırmızı etekli falan onu elmasa çıkardım yan hesap açtım ban yiyene kadar denicem bakalım şimdilik güncel rank taç.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bende baya rage kullanıyordum 2 aydır bi ara verdim ama ban v.s karşılaşmadım bence sen gameloop açıkken hileyi injeckledin:catscream:

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Daha önce ban yediysen gamellop kullanıcı kimliğini sıfırla çünkü ben aimbotal oynuyorum ve senin kadar seri şekilde ban yemiyorum sorun aimbotta değil tek bir görünmeyen adamı vurursan izleme listesinde oldupun için direk ban yersin tek hatana bakar unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...