EzPubgM- Pubg Mobile-Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hwidi banı yemiş ola bilirsin kral çok dikkat li ol ve şunu bil biraz normal takil sonra geri hileye dönersin kral

Üye
3 HİZMET YILI
Daha önce ban yediysen gamellop kullanıcı kimliğini sıfırla çünkü ben aimbotal oynuyorum ve senin kadar seri şekilde ban yemiyorum sorun aimbotta değil tek bir görünmeyen adamı vurursan izleme listesinde oldupun için direk ban yersin tek hatana bakar unutma
kullanıcı kimliği nasıl sıfırlanıyor anlatsana root falan işe yaramadı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
donanımına ban atılmış olabilir bi de hilesiz oyna biraz onda da ban yersen kesinleşmiş olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
1 yıldır full esp ile oynadığım hesap geçen hafta ban yedi üstüne yenisini açtım 2 günde ban yedi şuan 3. hesaptayım 1 haftadır sorun yok devamke

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bazı kişiler hala oynuyor benim gibi ben arada giriyorum hesabımda değerli riski alarak sadece esp ile oynuyorum ve hala ban yemedim hilede sorun yok.
valla destansı hesabım ban yedi 10 yıl
Post automatically merged:

sayın admin hile oyun devam ederken kendş kedine hile kapanıyor ne yapmamız lazım

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bende yaşadım. İlk laptop aldığımdan beri aylardır hiç rage oynamayan main hesabımda 3 aydır hile kullanıyorum. Hiç zaman ban yemedim. Speed, Zıplama, vb.. hilesiyle eğlence oynamak istedim. Oynarken 10 yıl ban attı. Daha sonra main hesabım safe oynadım rağmen "3 parti program kullanmak" diye 3 ay ban attı. Kurucu dediği HWID ban duydum.
Laptop garanti dışı çıkarmamak için HWID ban spoofer kullanmayı istemedim. Onu dışında maalesef başka ban çözümü kalmadı. Geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar EzPUBGM hile 2 hafta içinde 3 hesap banladı artık pubgM mi hile sistemini geliştirdi bilmiyorum ama eskiden 3-4 ay gidiyodun şimdi 1 hafta sürmüyor ban atıyor

üstelik aimbot bile kullanmıyorum tamamıyla safe oynuyorum

artık hile işe yaramaz duruma gelmiş arkadaşlar...
Canım malesef görev yöneticisi üzerinden gameloop ve nekadar çince servis varsa sağ tıklayıp görevi sonlandır demediğin sürece ban yiyeceksin hepsinin görevini sonlandırdıktan sonra önce hileyi sonra oyunu aç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...