EzPUBGM hilenin aşırı belli edilmesine rağmen banlanmamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İşin içinde şans'dan daha fazla durum söz konusu. Lütfen mevcut yaşananları aktarmanızı rica edeceğim. İmkansız değil ama çok istisnavi durum bu.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ban yedim geldim bu konu karşıma cıktı bu bir işaret :D bizede anlat

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
sendeki şans bende olsa milli piyangoyu kazanırdım :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben de bilmiyorum

Aga ben Windows un kernel ayarlarını değiştirdim mh ui den hwid ayarlarını düzelttim sonra bi baktım ban açılmış hiç yemiyorum ban yetkiler izliyor maçları dedektif diye
Eğer böyle birşey yaptıysay ve dediğin gibiyse banlanmıyorsan helal olsun sana kardeş sen bunu yapabiliyorsan burdaki yetkililer nasıl yapamıyor onuda anlamış değilim yinede helal olsun sana

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ya arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama ben bu hileyi bir türlü çalıştıramıyorum çalışmayı durdurdu diyip kapatıyor kendisini yardım eder misiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hile hangi emülatör ile çalışıyor?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
uyarı banı gibi bişey benide 1 gün banladılar devam ettim suan as kademesindeyim yeni hesap kda 4/21 de bıraktım cıkmıyorum yukarı

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam yinede safe kalmanı öneririm bu hiç bir zaman ban yemiyeceğin anlamına gelmez ben bunu eskiden hilesiz kullandığım bir hesapta yaşamıştım, belirli bir yere kadar hilesiz gelip 1 senedir kullandığım hesapta hile de açsam ban yememiştim asla belki bu durum olmuş olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
yinede dikkatli ol elbet ban yersin yani :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şanslıymışsın dostum tebrik ederim

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Sadece 3 ay ban yemişsin ve banın kalkmış, belli etmeme rağmen yemedim diyorsun, as kademesine çık en geç 1 haftaya ban yersin. Çok umutlanma öyle pubgye anlatır para alırım falan

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öyle bir dünya var mı yaaa 🤣🤣 nedense benim çoook komiğime gitti 🤣 hesabın banlanacak , kernel ayarlarıyla oynuycan falan hesabın banı kalkacak 🤣🤣 zaten mobile kodlanan oyun için windows kernel lazımdı ban kaldırmaya 🤣 tövbe tövbeeee

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Öyle bir dünya var mı yaaa 🤣🤣 nedense benim çoook komiğime gitti 🤣 hesabın banlanacak , kernel ayarlarıyla oynuycan falan hesabın banı kalkacak 🤣🤣 zaten mobile kodlanan oyun için windows kernel lazımdı ban kaldırmaya 🤣 tövbe tövbeeee
diğerleri de devrim niteliğinde bir şey zannedip yapımcılarla paylaş falan diyor :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
diğerleri de devrim niteliğinde bir şey zannedip yapımcılarla paylaş falan diyor :D
Adama soruyorlar ban nadıl açılıyor diye , kendi cevabı bende bilmiyorum diyor zaten 🤣 en sağlam spoofer ban açamazken ki imkanı yok , afamların sisteme dahil olup etişip oradan müdahele etmen lazım olaya . Hesap banı şahıslar tarafından açılabilecek birşey değil arkadaşlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer böyle birşey yaptıysay ve dediğin gibiyse banlanmıyorsan helal olsun sana kardeş sen bunu yapabiliyorsan burdaki yetkililer nasıl yapamıyor onuda anlamış değilim yinede helal olsun sana
Nvidia avrupa da ar-ge ekibin deyim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim ben keriz değilim aslında gidip pubg bunu söyleyip para alırım hileler kapanır :)
Ayrıca bu tutumun çok ama çok yanlış bir tutum. Burası paylaşım platformu ve burada kişiler seninle ücretsiz şekilde faydalanmanı sağlayan içerikler paylaşıyorlar. O kadar kişi bunu yaparken sen ben keriz değilim diyerek karşındakileri o duruma sokuyorsun. Bence bu yorumuna karşılık bir ceza işlemi uygulanmalı diye düşünüyorum bir forum sakini olarak, moderatörler daha iyisini bilip uygulayacaktır eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...