- Yasaklandı
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
İşin içinde şans'dan daha fazla durum söz konusu. Lütfen mevcut yaşananları aktarmanızı rica edeceğim. İmkansız değil ama çok istisnavi durum bu.
Eğer böyle birşey yaptıysay ve dediğin gibiyse banlanmıyorsan helal olsun sana kardeş sen bunu yapabiliyorsan burdaki yetkililer nasıl yapamıyor onuda anlamış değilim yinede helal olsun sanaBen de bilmiyorum
Aga ben Windows un kernel ayarlarını değiştirdim mh ui den hwid ayarlarını düzelttim sonra bi baktım ban açılmış hiç yemiyorum ban yetkiler izliyor maçları dedektif diye
2019 da ban yedim hala duruyor senin durumun biraz tuhafBir kez ban yedim ve sonra aynı hesaba girdiğim de hesap açılmıştı. Sonra hileyi açıp aşırı belli etmeme rağmen ban yemiyorum, taç seviyesine çıktım. Avrupa en çok öldürme listesine girdim.
yeni konu aç yardımcı olurlarYa arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama ben bu hileyi bir türlü çalıştıramıyorum çalışmayı durdurdu diyip kapatıyor kendisini yardım eder misiniz?
diğerleri de devrim niteliğinde bir şey zannedip yapımcılarla paylaş falan diyorÖyle bir dünya var mı yaaanedense benim çoook komiğime gitti
hesabın banlanacak , kernel ayarlarıyla oynuycan falan hesabın banı kalkacak
zaten mobile kodlanan oyun için windows kernel lazımdı ban kaldırmaya
tövbe tövbeeee
Adama soruyorlar ban nadıl açılıyor diye , kendi cevabı bende bilmiyorum diyor zatendiğerleri de devrim niteliğinde bir şey zannedip yapımcılarla paylaş falan diyor![]()
Nvidia avrupa da ar-ge ekibin deyim.Eğer böyle birşey yaptıysay ve dediğin gibiyse banlanmıyorsan helal olsun sana kardeş sen bunu yapabiliyorsan burdaki yetkililer nasıl yapamıyor onuda anlamış değilim yinede helal olsun sana
Ayrıca bu tutumun çok ama çok yanlış bir tutum. Burası paylaşım platformu ve burada kişiler seninle ücretsiz şekilde faydalanmanı sağlayan içerikler paylaşıyorlar. O kadar kişi bunu yaparken sen ben keriz değilim diyerek karşındakileri o duruma sokuyorsun. Bence bu yorumuna karşılık bir ceza işlemi uygulanmalı diye düşünüyorum bir forum sakini olarak, moderatörler daha iyisini bilip uygulayacaktır eminimKardeşim ben keriz değilim aslında gidip pubg bunu söyleyip para alırım hileler kapanır![]()