- Yasaklandı
-
Banlı Üye
kesınlıkle haklısınhile üyede kalırsa zaten hesap kalmaz elinizde diyorum dinlemiyolar kendi bildiklerini yapıyolar üyeden süper üyeye çekseler zaten dt olma şansı yok istediğin kadar legit oyna yine de ban yiyorsun dt çünkü
nasıl ban yemiyorsun ben arkadaşımla beraber kullandım yaklaşık 1 ay o ban yemedi ben yedim 1 ay ara verip tekrar oyuna başladık bu sefer o ban yedi ben yemedim çok saçma illaki ban yiyioruzDostum her sezon fatih oluyorum sezon başlangıcı bu sezonda oldum hala kullanıyorum hala ban yemedim.Biyerlerde yanlış yapıyor olmalısın.
config exporttan config kodunu atarmısınDostum her sezon fatih oluyorum sezon başlangıcı bu sezonda oldum hala kullanıyorum hala ban yemedim.Biyerlerde yanlış yapıyor olmalısın.
Konuda paylaşılan configi kullanıyorum.config exporttan config kodunu atarmısın
inject konusunda loadera bir koruma eklenebilirMerhaba,
şu anda EzPUBGM undetected 40+ maç atıldı semi rage ban atmıyor ban testi yapıldı. Yanlış inject yapıyor olabilirsiniz. inject etmeden önce gameloop'un tamamen kapalı olduğundan emin olun.
koruma derken zaten en güvenli inject yöntemini kullanıyoruz.inject konusunda loadera bir koruma eklenebilir
gameloop açıkken inject konusundakoruma derken zaten en güvenli inject yöntemini kullanıyoruz.
konuda zaten nasıl kullanılacağı anlatılıyor konuyu okuyup kullanırsanız pek sorun olmazgameloop açıkken inject konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?