29 Eyl 2022 #1 tolgaucar T Onaylı Üye Katılım 28 Eki 2021 Mesajlar 57 Tepki puanı 8 Ödüller 4 Yaş 31 4 HİZMET YILI herseyı dogru yapıyorum lobıye gelıyorum lobıde enter basıyorum ama hile bir türlü acılmıyor sorun nedır basına boyle bısey gelen varmı
herseyı dogru yapıyorum lobıye gelıyorum lobıde enter basıyorum ama hile bir türlü acılmıyor sorun nedır basına boyle bısey gelen varmı
Çözüm zuzi 5 Eki 2022 Merhabalar 1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 1.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 3- gameloop sürümünüzü en son sürüme güncellemeniz gerekmektedir. 4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin. 5-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapat tekrardan deneyin. sorunun çözülmezse bana özel konuşmadan...
Merhabalar 1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 1.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 3- gameloop sürümünüzü en son sürüme güncellemeniz gerekmektedir. 4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin. 5-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapat tekrardan deneyin. sorunun çözülmezse bana özel konuşmadan...
29 Eyl 2022 #2 delequ D Onaylı Üye Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 56 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI Gameloop -> ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ 'yı seç düzelebilir Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Eki 2022 Moderatör #3 zuzi always and forever Co - Admin Katılım 26 Şub 2022 Mesajlar 1,041 Çözümler 723 Tepki puanı 1,063 Ödüller 11 4 HİZMET YILI Merhabalar 1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 1.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 3- gameloop sürümünüzü en son sürüme güncellemeniz gerekmektedir. 4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin. 5-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapat tekrardan deneyin. sorunun çözülmezse bana özel konuşmadan ulaşabilirsiniz. EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Merhabalar 1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 1.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 3- gameloop sürümünüzü en son sürüme güncellemeniz gerekmektedir. 4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin. 5-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapat tekrardan deneyin. sorunun çözülmezse bana özel konuşmadan ulaşabilirsiniz. EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067