adamları 300 metreden vurmasan ve direk oyuncunun üstüne tahat bir şekilde koşmadan 10 kil üstü almassan ve aim açmazsan kolay kolay ban yemezsinPubG Mobile hileyi nasıl kullanmalıyız. Nelerden uzak durursak ban riskini en aşağı indirgemiş oluruz? cevaplarınız benim için önemli hepsi dikkate alınacaktır.
onlar yemiyor bende yemem deseydik hepimiz ohooo kaç hesabımız gitmiştiben gördüklerimi yokmuş farzediyorum ama adamlar direk pusuya rush atıyor hadi tesadüf geldi dicem bombalar molotoflar yağdırıyorlar raporda tespit yok onlar yemiyor bende yemem sanırım![]()
bencede ++aga oto aimi kulllanma ban yemezsin bir de wallhacı cok belli etme
Reis Aimbotu Açma Yeter ve Wallhackı fazla belli etmePubG Mobile hileyi nasıl kullanmalıyız. Nelerden uzak durursak ban riskini en aşağı indirgemiş oluruz? cevaplarınız benim için önemli hepsi dikkate alınacaktır.
aga bher hile elbet bir gün detec olacaktır o yüzden ben ana hesaplarınızda kullanmanızı tavsiye etmem cünkü banlandım![]()
aim ayarı en fazla 14 de olabilir daha fazla aşma aimin başka adamlara kayarsa banlanabilirsin bide ben 700dpi ile oynuyorum ona göre 14 dedim ve benim hassasiyetlerde düşük kısacası aimin yavaş kaysın ki normal sprey gibi olsun ama ben fake hesapta (şuan 31 seviye) aimbotu 8 lerde kullanıyorum ve hiç ban yemedim ama güvence de vermiyorum her hilenin ban riski vardır.2 3 defa denedim kullanmaya başlamadan önce çok kez değerli hesaplarla karşılaştım ve çatır çatır hs atıyorlar ve izledikleri de bariz belliydi raporladım ama hile yapmadığı tespit edilmiş bildirimi aldım. Kullanmaya başlamamın asıl sebebi bu sayılr aslında. Pusan ses vermeyen adamları rush attıklarını gördüm üşenmedim bütün maç boyu izledm mesela ama sonuç değişmedi. Aim ayarları nasıl olmalı sence ?
Post automatically merged:
cihaz banı atılırsa tekrar giremem diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin![]()
eyvallahen önemli husus aimbotu kapatarak oynaman sonrasında esp ile her adamın üzerine gitmemen ve hile yokmuşçasına davranış göstermen
eyvallahsadece wh kullanıyorum belli etmeden aimbotu sadece sinperde kullanıyorum
tamamdır sağol kralaga oto aimi kulllanma ban yemezsin bir de wallhacı cok belli etme