5 Tem 2021 Yasaklandı #1 12312312sadasdas 1 Banlı Üye Katılım 1 Nis 2020 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 25 6 HİZMET YILI Ben Şimdi ezpubgm yi kullansam sonra valoranta girsem ban yermiyim ( vanguard butun hile vs dosyaları algıladığı için )
Ben Şimdi ezpubgm yi kullansam sonra valoranta girsem ban yermiyim ( vanguard butun hile vs dosyaları algıladığı için )
Çözüm #Roaccat 5 Tem 2021 Riot Vanguard kapalıyken EzPUBGM kullanın bu sayede ban yemezsiniz. Eğer Riot Vanguard arkada açıkken EzPUBGM kullanırsanız bir ihtimal ban yiyebilirsiniz. EzPUBGM hiç açmadan Riot Vanguard açıkken Valoranta girebilirsiniz.
Riot Vanguard kapalıyken EzPUBGM kullanın bu sayede ban yemezsiniz. Eğer Riot Vanguard arkada açıkken EzPUBGM kullanırsanız bir ihtimal ban yiyebilirsiniz. EzPUBGM hiç açmadan Riot Vanguard açıkken Valoranta girebilirsiniz.
5 Tem 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Riot Vanguard kapalıyken EzPUBGM kullanın bu sayede ban yemezsiniz. Eğer Riot Vanguard arkada açıkken EzPUBGM kullanırsanız bir ihtimal ban yiyebilirsiniz. EzPUBGM hiç açmadan Riot Vanguard açıkken Valoranta girebilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Riot Vanguard kapalıyken EzPUBGM kullanın bu sayede ban yemezsiniz. Eğer Riot Vanguard arkada açıkken EzPUBGM kullanırsanız bir ihtimal ban yiyebilirsiniz. EzPUBGM hiç açmadan Riot Vanguard açıkken Valoranta girebilirsiniz.