EZPUBGM legit config ayar önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Legit config ayarlarını paylaşacak olan var mı arkadaşlar? Ban yemeyen uzun sure kullananlar lütfen yorum yaparsa mutlu olurum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
daha yok dıye bılıyorum ban atıyo genelde :pain:

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
kk nurmal ez pugb kulllan sana o daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka legit oyna çok ban yedim hilenin bir suçu yok dünyada öyle bir hilede yok legit oyna

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Legit config ayarlarını paylaşacak olan var mı arkadaşlar? Ban yemeyen uzun sure kullananlar lütfen yorum yaparsa mutlu olurum.
Aim kullanma yeterli olur. Bir de 50 metre dışındaki düşmanlara fokus oynamaman gerekiyor. Hile ban yedirtmiyor, genelde yetkili izlemesi ya da dedektiflerin seçimleri ile ban atılıyor. Şu ana kadar o'nun dışında ban yemedim, oto ban vesaire yani.

Üye
3 HİZMET YILI
sadece esp ac aimbot falan kapat aimbot ban atar ama ana hesabinda deneme genede ban yiyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kk nurmal ez pugb kulllan sana o daha iyi
nasıl yanı tam olarak anlamadım sadece esp mı kullanayım demek istiyorsun yoksa ayarları defoult bır sekılde kullanmamı mı tavsıye edıyorsun acıklama yaparsan cok sevınırım kardesım
Kanka Aim le Alakası Yok Aim Kullanıyorum Ve Legit Oynuyorum Ban Yemiyorum
rıca etsem aımbot ayarlarını benımle paylaşır mısın kısaca buraya yazar mısın kardesım deneyeceğim de
Post automatically merged:

Kanka Aim le Alakası Yok Aim Kullanıyorum Ve Legit Oynuyorum Ban Yemiyorum
rıca etsem aımbot legıt ayarlarını benımle paylaşırmısın rakam olarak felan aımbotu bıraz yukseltınce sureklı ban yıyorumda

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Rakamlari yukseltme kanka öyle yapiyorum ben ban yeme olasiligim kalmiyo

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum olabildiğince oyunu okuyormuş gibi oynama elimde 2 hafta öncesinde config vardı ama oyunu bıraktıgım için silmiştim sana şöyle diyim aimbot kullandıgım halde hiçbir türlü ban yemedim walhack olarak 50 metreye yaklaşmadıkları sürece çok belli oynama ve aimbot kullanıcaksan eğer fov ve smooth u minimuma indir yani bir profesyonel oyuncu gibi oynattıracak sana bir hileci gibi değil.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Legit veya rage oyna farketmez legit oynasan bile hilede en ufak fire verdiğin zaman ban yiyebiliyorsun yazık oluyor hesaba yan hesabında kullan

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
htis have'yi bir yılı aşkın süredir kullanıyorum ve ligit oynadığım ve hileleri göstermediğim için hiçbir zaman yasaklanmadım. aimbot'ta 10 veya daha fazlasını deneyebilirsiniz ve esp tercih tbh'dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...