hilede sorun yok ben giriyorumarkadaşlar EzPUBGM hile 2 hafta içinde 3 hesap banladı artık pubgM mi hile sistemini geliştirdi bilmiyorum ama eskiden 3-4 ay gidiyodun şimdi 1 hafta sürmüyor ban atıyor
üstelik aimbot bile kullanmıyorum tamamıyla safe oynuyorum
artık hile işe yaramaz duruma gelmiş arkadaşlar...
hwid ban yemişşindir knk o zamanarkadaşlar EzPUBGM hile 2 hafta içinde 3 hesap banladı artık pubgM mi hile sistemini geliştirdi bilmiyorum ama eskiden 3-4 ay gidiyodun şimdi 1 hafta sürmüyor ban atıyor
Oyun ortasında kapanma sorunu tahminen ne zaman çözülür bildiğim kadarıyla 1aydır devam ediyor sorun ?hwid banın olabilir.
geçenlerde söyle bir olay oldu ben rage oynuyordum, arkadaş ise safe oynuyordu çocuk gözümün önünde ban yerken ben yemedim. Galiba arada bir maçlara dedektif geliyor bir ara şunu farkettim oyuna girerken ... dedektif şuan oyunu izliyor diye yazı çıkıyor arada.arkadaşlar EzPUBGM hile 2 hafta içinde 3 hesap banladı artık pubgM mi hile sistemini geliştirdi bilmiyorum ama eskiden 3-4 ay gidiyodun şimdi 1 hafta sürmüyor ban atıyor
hwid im var hocam valorant hwid ban var bi alakası var mıhwid banın olabilir.
Alakası var tabi olmaz mı? Adamlar hilenin konusuna yazmış zaten vanguard defender cart curt olmayacak. Temiz formatlı bir pc olacak. Sürümü bile doğru olacak mesela bazı windows sürümlerinde crash verebiliyor. Yani hilenin konusunu okumalı ya da discord grubuna gelip orada DRAGON ile iletişime geçmen gerekiyordu kullanmadan önce.hwid im var hocam valorant hwid ban var bi alakası var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?