Skeet number number 1
Süper Üye
35 level oldu hesap rankı elmas 3tü safe oynuyordum o hesapla banlandı bilginize.
2 hafta oldu galiba , detected olmuş sanırımHileyi ne kadar kullandın
gerçekten belirtildiği gibi mi girdiniz oyuna ? şuan girmeye korkuyorum sabah oynadım sorun yoktu+ Elmas 4 bende bir maç daha gireyim dedim ban yemişim esp acıktı botlar hariç normal oyunculara karşı legit kullanıyordum yakın fightlarda aim kullanmıyordum.
ne zaman yediniz banı ?Ben de elmas2 olmuştum ban yedim ama safe oynadım ama aim kullanmadım bende banlandım
aynen bende as3 ümben şuan as 4 yıldızım ban yemedim
ama şuan bende korktum girmeye
sebep?arkdaşlar tavsıyem haftya sonu kulanmamanız hafta içi sıkıtı olmaz aım sız ama hafta sonu kesınnlık kulanmayın
Hile Hala Çalışıyor Bir Sorun Yok2 hafta oldu galiba , detected olmuş sanırım
tamamdır o zaman girmeye devamHile Hala Çalışıyor Bir Sorun Yok
ben açıyorum herhangi birşey yok ama bu sonsuza kadar olmayacak anlamına gelmiyorfull + full hespta hile açsak ban atar mı
botlara odaklan 10 dan fazla kill alma sıkıntı olmaz 2 haftadır kullanıyorum bu taktiklegerçekten belirtildiği gibi mi girdiniz oyuna ? şuan girmeye korkuyorum sabah oynadım sorun yoktu
ne alakası var anlamış değilimarkdaşlar tavsıyem haftya sonu kulanmamanız hafta içi sıkıtı olmaz aım sız ama hafta sonu kesınnlık kulanmayın
Oyun için Hassasiyetine göre ve mouse dpi ayarına göre yapılıyor ben düşük kullanıyorum ve çok güzel oluyor.Bu hilenin güzel bi aimbot ayarını bulamadım. Güzel bi aimbot ayarı atabilecek var mı ?
Şimdi Girme büyük ihtimal ban yersin ben ,0 dan açıp kasıyordum hesabı güzel de oynuyorduk sarıyordu bayane zaman yediniz banı ?
Post automatically merged:
aynen bende as3 ümsabah girmiştim şimdi girmeye korktum
dostum bende legit oynuyordum Evin içinde yatıp film izliyordum adamlar rushlarsa çıkıp vuruyordum bu taktikle bütün hesaplarımı fatihe kasıyordum aktif bir rush oyuncusu değilim her maç 7-8 killbotlara odaklan 10 dan fazla kill alma sıkıntı olmaz 2 haftadır kullanıyorum bu taktikle
10 yıl atıyor3 ay mı 10 yıl mı ban atıyo?
büyük ihtimal report aldım tam adamı öldürdüm çünkü öldürdükten bi 5-10 saniye sonra geldi veri değişimi yazısıBen kullanıyorum hala ban yok şans işi illaki bi oyunda belli edip report almışsındır.
Hiç bir hile %100 garanti veremez.full + full hespta hile açsak ban atar mı