EzPUBGM Valorant'ta HWID yasağına sebep olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hiç bilemezsin vanguard herhangi birşey algılarsa banlar hocam neolursa olsun

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Ben Pubg yüzünden yemiştim, vanguard algılıyor direkt. Bence Hack Center kullanacağın zaman kapat.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
olmaz ama oynayacagin zaman gorev yoneticisi baslangic kismindan vanguardi kapatip resle pcyi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
vanguard cok sacma ya ben bi mmorpg oyunu oynuyorum onda bot kullanan arkadasim ban yedi valoranttan :D

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
vanguard ı başlangıçtan kapat sonra yeniden başlat sıkıntı çıkmaz

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Her hile zaten riskliydi. Oynadıktan sonra hileyi silip öyle oynadım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Selam dostlar, PUBG Mobile hilesi hakkında birkaç sorum olacak: Daha önce buradaki CS:GO hilesinden dolayı Valorant'tan üç ay boyunca ban yedim yani Vanguard CS:GO hilesini riskli olarak algıladı ve banladı. Desteğe gitmeme rağmen açılmadı. Sorum şu: Eğer PUBG Mobile hilesini kullanırsam Vanguard bu hileyi de tehdit olarak algılayıp ban atar mı? Araştırdığıma göre ETS2'de Cheat Engine kullanıp Valorant'tan ban yiyenler bile var. Eğer ban yeme riskim olursa ne yapabilirim çünkü hem Valorant oynamak istiyorum hem de PUBG Mobile hilesini kullanmak istiyorum. Yardımınız için teşekkürler şimdiden.
bro dıkkat etmen lazım rısklı

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Evet herhangi bir 3.parti yazılımda bu muhtemel. Kullancağın zamanalr vanguardı kapat ve sonra temizle

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Verilen yanlış bilgilerin aksine, Vanguard arkaplan da görev yöneticisinde veya görev çubuğunda gizli simgelerde görebileceğiniz şekilde çalışabilir. Bunu kapatmanıza bile gerek yoktur. Söylenenin aksine arkaplanda çalışması hiçbir sorun çıkartmamaktadır. Çünkü sizler başka bir oyun oynarken Vanguard, Valorant açılmadığı takdir de hiçbir şekilde işlem yapmamaktadır. Yani "Defuse" mod da çalışmaktadır. Bu nedenle bazı arkadaşlar Vangaurd'ın arkaplan da çalışıyor olmasından ban yediğini iddia edip, hele birde bazı kimseler tarafından bu teori destek gördüğünden dolayı Vanguard'ı kapatmanızı, aksi takdir de başka bir oyun hilesi veya oyunu olsa dahi ban yiyebileceğini bildirmektedir. Aslında bu tamamen isteğe bağlı en iyi verimlilik için uygulanabilir. Ama haricinde herhangi bir etki bırakmadığını göz önünde bulundurun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
vanguard arka planda açık olmadığı sürece sorun olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...