Facebook hesabım çalındı nasıl geri alabilirim? [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
dostum telefona gelen kodla alamazmısın numarayı mı değiştirmiş destek ekibiyle bi konuş bence en iyisi o zaman herşey anlaşılır

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
destek ekibine başvur veya epostayla almayı dene olmuyorsa kimlikle mimlikle olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
abi benim başımada geldi bu olay birisi 6 yıllık emailimi çaldı hiçbirşeyimi bilmiyordu nasıl yaptıysa bigün bi girmeyi denedim herşey değişmiş telefon numaramdan güvenlik sorularıma kadar çok kötü bir olay inşallah geri alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
facebbok destekle iletişime geç büyük ihtimalle soru soracaklar ve kimlik fotoğrafı isteyecekler dediklerini yaparsan hesabını verirler diye düşünüyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
knk sahte bir copy site acıp ınstagramı icin fişleyebilrisin basit yontemlerdir ama etklidir googleden birazcık araştırmalarla yapabilrisin arkdaşının ınstasını ve kendi facenide bu yonemler ile el gecirebilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
you know the e-mail address of your facebook, you can easily retrieve it from the forgot password section.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Destek ekibiyle konuş sorduklar

Üye
5 HİZMET YILI
Try contacting support and does she also have access to your email associated with the account, if not you can reset the password with email.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Pubg hesabını etkilermi bilmem ama
Geri Almak istiyorsan önce hesabını kapattırıp kimlik dogrulaması yaptıktan sonra geri alabiliyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Maille sıfırlamayı dene onu değiştirdiyse telefon ile olmadı facebook ile iletişime geç birkaç soru sorarlar alırsın kolayca e-mail i kaybetmediysen ama coronadan dolayı 1-2 hafta beklersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...