Facebook hesabıma giriş yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
facebook uygulaması yerine telefondan chrome üzerinden giriş yapmayı dene eğer girerse facebook uygulamasını sil tekrar yükle yine düzelmezse başka bişey gelmiyor aklıma

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Şimdi bi başka Facebook hesabına giriyorsun oradan kedni hesabının profilini açtıktan sonra linkte giri yeri kopyala kullanici adına yapıştır sonra şifreye gir bide böyle dene bende öyle yapıyordu sonra arkadaştan öğrendim artık öyle giriş yapıyor telefon numaranla mi kurmustub

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Telefondan facebook hesabıma girmeye çalışırken "beklenmeyen bir hata oluştu" yazısı geliyor önbelleği temizledim verileri sildim uygulumayı silip yükledim ne yaptıysam olmadı nedeni ve çözümü ne olabilir
Eğer bir oyun uygulamasindan veya harici bir programdan giris yapmayi deniyorsan artik sadece facebook uygulamasindan giriş yapilabiliyor diye biliyorum.

Üye
4 HİZMET YILI
aynısını bende yaşadım başka bir cihazdan girmeyi denekten sonra başka bir cihazdan daha giriş yapılamıyormuş

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
mac adresini değiştirmeyi dene başka bir uygulamada bende aynı hatayı almıştım mac adersini değiştirince oto çözüldü sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...