Üye
C++ için Palme yayınlarının deitel c++ ‘ını öneriyorlar. Kitabı alıp çalışmalı mıyım yoksa internet üzerinden mi gitmeliyim sence?c++ ögrenmen faydalı olacaktır c++ üzerine asm ögrenirsen geçemeyecegin anticheat olmayacagını düşünüyorum
kitap tavsiye etmem udemy den veya youtube dan ögrenmen daha faydalı olacaktır.C++ için Palme yayınlarının deitel c++ ‘ını öneriyorlar. Kitabı alıp çalışmalı mıyım yoksa internet üzerinden mi gitmeliyim sence?
driver kodlamayı nereden öğrenebilirim, direkt olarak driverdan başlanabilir mi yoksa öncelikle c++ mı öğrenmeliyim?Driver kodlamayı bide c++ öğremen lazım dostum. Bypass için genellikle driver kodlanıyor mesela EAC , BattlEye gibi programlarda sende driver kodlaman lazım, ve faceit ac bypasslamak çok zor.
Önce c++ c# dillerini tamamen öğrenmeli ve sonra bypass hakkında edindiğin bilgilerle bu bilgileri birleştirmelisin. Yazılım bilgisi sana hacking ve cheat bypass ile ilgili birşey öğretmez.driver kodlamayı nereden öğrenebilirim, direkt olarak driverdan başlanabilir mi yoksa öncelikle c++ mı öğrenmeliyim?
İnternetten başlayıp uygulamalı olarak desteklemelisinC++ için Palme yayınlarının deitel c++ ‘ını öneriyorlar. Kitabı alıp çalışmalı mıyım yoksa internet üzerinden mi gitmeliyim sence?
evet biliyorum hile kullanmıyorum ama madem öğreneceğim başarabilirsem neden bundan para kaldırmayayım dedim xd aylık 4 müşterim olsa 300*4 ten 1200dolar gelir demek çarp 7.40la slşvşslvzfaceit te hileler aylık 300 dolardan baslıyor ne kadar zor oldugunu tahmin edebilirsin umarım
İlk yazılım öğrenceksin fakat c++ çok ileri düzey tek başına csgo hilesi yapılabilcek bir düzeyde öğrenmelisin çünkü sen bypassıda yapsan Faceita özel hile yazman gerek mesela aimbot fonksiyonunu direk anlar Faceit onun için kulladığın şüpheli stringi felan anlaşılmıyacak şekilde yap ban atma süreni kısaltırsın.driver kodlamayı nereden öğrenebilirim, direkt olarak driverdan başlanabilir mi yoksa öncelikle c++ mı öğrenmeliyim?
aslında aimbot düşünmüyorum faceit çok kolay bir şekilde farkedecektir. Daha çok anlaşılması zor şeyleri düşünmüştüm. Radar hack, triggerbot,chams gibi ve de sanırım osiristeydi sound hack vardı. düşman ayak seslerini vs arttırabiliyordun. İçerisinde bunlar olan küçük bir hile düşünüyorum hem daha uzun ömürlü olur hem de yapımı daha kolay olur diye.İlk yazılım öğrenceksin fakat c++ çok ileri düzey tek başına csgo hilesi yapılabilcek bir düzeyde öğrenmelisin çünkü sen bypassıda yapsan Faceita özel hile yazman gerek mesela aimbot fonksiyonunu direk anlar Faceit onun için kulladığın şüpheli stringi felan anlaşılmıyacak şekilde yap ban atma süreni kısaltırsın.
Şimdi sen chams yaparsan profesyönel overlay bulman lazım radarhack ve sound esp içinde 2d overlay kullanırsın araştırmanı tavsiye edeirm.aslında aimbot düşünmüyorum faceit çok kolay bir şekilde farkedecektir. Daha çok anlaşılması zor şeyleri düşünmüştüm. Radar hack, triggerbot,chams gibi ve de sanırım osiristeydi sound hack vardı. düşman ayak seslerini vs arttırabiliyordun. İçerisinde bunlar olan küçük bir hile düşünüyorum hem daha uzun ömürlü olur hem de yapımı daha kolay olur diye.
onlineC++ için Palme yayınlarının deitel c++ ‘ını öneriyorlar. Kitabı alıp çalışmalı mıyım yoksa internet üzerinden mi gitmeliyim sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?