FaceIT AC bypass?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar, üniversiteye yeni geçeceğim ve bilgisayar müh okumak istiyorum. Aklımda FaceIT AC bypass kodlamak/üretmek/bir yolunu bulmak gibi bir plan var. FaceIT AC bypasslamak için ne öğrenmeliyim ne üzerine çalışmalıyım. Bildiğiniz bir yolu var mıdır? Şu an için bir yolu varsa veya güvenilir bir satıcı tanıdığınız varsadm’den ulaşabilirsiniz.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
c++ ögrenmen faydalı olacaktır c++ üzerine asm ögrenirsen geçemeyecegin anticheat olmayacagını düşünüyorum

Üye
5 HİZMET YILI
c++ ögrenmen faydalı olacaktır c++ üzerine asm ögrenirsen geçemeyecegin anticheat olmayacagını düşünüyorum
C++ için Palme yayınlarının deitel c++ ‘ını öneriyorlar. Kitabı alıp çalışmalı mıyım yoksa internet üzerinden mi gitmeliyim sence?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Driver kodlamayı bide c++ öğremen lazım dostum. Bypass için genellikle driver kodlanıyor mesela EAC , BattlEye gibi programlarda sende driver kodlaman lazım, ve faceit ac bypasslamak çok zor.

Üye
5 HİZMET YILI
Driver kodlamayı bide c++ öğremen lazım dostum. Bypass için genellikle driver kodlanıyor mesela EAC , BattlEye gibi programlarda sende driver kodlaman lazım, ve faceit ac bypasslamak çok zor.
driver kodlamayı nereden öğrenebilirim, direkt olarak driverdan başlanabilir mi yoksa öncelikle c++ mı öğrenmeliyim?

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
driver kodlamayı nereden öğrenebilirim, direkt olarak driverdan başlanabilir mi yoksa öncelikle c++ mı öğrenmeliyim?
Önce c++ c# dillerini tamamen öğrenmeli ve sonra bypass hakkında edindiğin bilgilerle bu bilgileri birleştirmelisin. Yazılım bilgisi sana hacking ve cheat bypass ile ilgili birşey öğretmez.

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
faceit te hileler aylık 300 dolardan baslıyor ne kadar zor oldugunu tahmin edebilirsin umarım :D

Üye
5 HİZMET YILI
faceit te hileler aylık 300 dolardan baslıyor ne kadar zor oldugunu tahmin edebilirsin umarım :D
evet biliyorum hile kullanmıyorum ama madem öğreneceğim başarabilirsem neden bundan para kaldırmayayım dedim xd aylık 4 müşterim olsa 300*4 ten 1200dolar gelir demek çarp 7.40la slşvşslvz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
İlk yazılım öğrenceksin fakat c++ çok ileri düzey tek başına csgo hilesi yapılabilcek bir düzeyde öğrenmelisin çünkü sen bypassıda yapsan Faceita özel hile yazman gerek mesela aimbot fonksiyonunu direk anlar Faceit onun için kulladığın şüpheli stringi felan anlaşılmıyacak şekilde yap ban atma süreni kısaltırsın.

Üye
5 HİZMET YILI
İlk yazılım öğrenceksin fakat c++ çok ileri düzey tek başına csgo hilesi yapılabilcek bir düzeyde öğrenmelisin çünkü sen bypassıda yapsan Faceita özel hile yazman gerek mesela aimbot fonksiyonunu direk anlar Faceit onun için kulladığın şüpheli stringi felan anlaşılmıyacak şekilde yap ban atma süreni kısaltırsın.
aslında aimbot düşünmüyorum faceit çok kolay bir şekilde farkedecektir. Daha çok anlaşılması zor şeyleri düşünmüştüm. Radar hack, triggerbot,chams gibi ve de sanırım osiristeydi sound hack vardı. düşman ayak seslerini vs arttırabiliyordun. İçerisinde bunlar olan küçük bir hile düşünüyorum hem daha uzun ömürlü olur hem de yapımı daha kolay olur diye.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
aslında aimbot düşünmüyorum faceit çok kolay bir şekilde farkedecektir. Daha çok anlaşılması zor şeyleri düşünmüştüm. Radar hack, triggerbot,chams gibi ve de sanırım osiristeydi sound hack vardı. düşman ayak seslerini vs arttırabiliyordun. İçerisinde bunlar olan küçük bir hile düşünüyorum hem daha uzun ömürlü olur hem de yapımı daha kolay olur diye.
Şimdi sen chams yaparsan profesyönel overlay bulman lazım radarhack ve sound esp içinde 2d overlay kullanırsın araştırmanı tavsiye edeirm.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ois amigu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...