Fahişeye Aşık Olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kral tövbe ettim ama hâlâ daha kıza aşığım bilmiyorum.
bunu yaşayan bi arkadaş vardı bilmiyorum bizim burada bi kadın vardı arkadaşım uyurken bişiler söyledi arkadaşımın anlattıgına göre kızı öldürmüş toprak atmışlar bidahada görmemiş aga kızı

3068
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bunu yaşayan bi arkadaş vardı bilmiyorum bizim burada bi kadın vardı arkadaşım uyurken bişiler söyledi arkadaşımın anlattıgına göre kızı öldürmüş toprak atmışlar bidahada görmemiş aga kızı

Nasıl yani anlamadım aşık mıymış?

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Öncelikle bir '' fahişeden '' bahsediyoruz, yani bu kişilerin işi seni tatmin ve mutlu etmek. Bu gibi kişiler de bağlanma, aşık olma, hoşlanma gibi durumlar olmaz olsa bile çok nadir olur onda da evliliğe gider ki kolay kolay o tarz kişilerle evlenmezler. Ben tamamen satış politikası stratejisi olduğunu düşünüyorum. Kısaca demem o ki, senin genç, azgın, ilk seks yaptığını veya bekaretini kaybettiğini, söylemiş de olabilirsin anlamış olmalı ki üstüne oynuyor ve senden uzun süreli yararlanmak istiyor. Bundan sonra ki adımlar da iş yine parayla oluyorsa bil ki aşk mask hikaye, Bu arada ücretleri neler hanımefendinin ?

3068
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Öncelikle bir '' fahişeden '' bahsediyoruz, yani bu kişilerin işi seni tatmin ve mutlu etmek. Bu gibi kişiler de bağlanma, aşık olma, hoşlanma gibi durumlar olmaz olsa bile çok nadir olur onda da evliliğe gider ki kolay kolay o tarz kişilerle evlenmezler. Ben tamamen satış politikası stratejisi olduğunu düşünüyorum. Kısaca demem o ki, senin genç, azgın, ilk seks yaptığını veya bekaretini kaybettiğini, söylemiş de olabilirsin anlamış olmalı ki üstüne oynuyor ve senden uzun süreli yararlanmak istiyor. Bundan sonra ki adımlar da iş yine parayla oluyorsa bil ki aşk mask hikaye, Bu arada ücretleri neler hanımefendinin ?
Normal olarak ilk gittiğin zaman 500₺ vizite daha sonrası ekstradan oda zorunlu muamele oluyor vermen gerek fakat bana dedi ki tekrar gelirsen fazlasıyla indirim yapacağını söyledi. Mesela şu an ilk gittiğim için 800₺ verdiysem tekrar gittiğimde 200₺ ya da 300₺ kadar indirim olacağını söyledi.

kendini kaptırmışsın ama ne kadar erken dönersen o kadar iyi reis sakın devam etme

Ya bilmiyorum dostum evet öyle oldu biraz, gerçekten de nedensizce aşık oldum oda bana oldu numarası var hâlâ wp üzerinden konuşuyoruz çok garip bi' his yani.

Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
özel bir durum bence kimseye sorulmaması lazım :catscream:

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka normal tabi olmakta bayaaaa sıkıntı mental reset öneririm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bir benzerini yaşadım yapıcak birşey yok kanka hayat bu inişler çıkışlar normal takma kafaya ben bile üstesinden geldim benimki çok daha ağırdı boşver sen

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Eyvallah dostum sağol, atlatamıyorum bi' türlü ya bu aralar üst üste olaylar yaşıyorum. Çok tuhaf bi' duyguydu ve hâlâ daha yaşıyorum. Yani ne yapacağıma dair karar veremedim. Resmen travma oldu hem dini açıdan unutamıyorum, hem de kız ile birbirimize aşık olduğumuzu unutamıyorum. Orada konuştuklarımızı unutamıyorum çok tuhaf bi' şey ya neyse kendime gelmem lazım, kusura bakmayın. :(
Gitmeseydin kardesim eskorta 😅

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ask cinslerin ne yaptigiyla ilgilenmez ask kara sevda gibi caktimi kalir kalbinde sokmek zor olur

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Normal olarak ilk gittiğin zaman 500₺ vizite daha sonrası ekstradan oda zorunlu muamele oluyor vermen gerek fakat bana dedi ki tekrar gelirsen fazlasıyla indirim yapacağını söyledi. Mesela şu an ilk gittiğim için 800₺ verdiysem tekrar gittiğimde 200₺ ya da 300₺ kadar indirim olacağını söyledi.

Ya bilmiyorum dostum evet öyle oldu biraz, gerçekten de nedensizce aşık oldum oda bana oldu numarası var hâlâ wp üzerinden konuşuyoruz çok garip bi' his yani.
:D dostum bu hatun para manyağı dikkat et. XD aşık falan olmamış sana, Allah bilir kaç kişi de numarası var

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aynı durum ben de de vardı sadece bi saplantı sonra geçiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...