Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaşanmış bir olayım var bu konu hakkında kendinisi gerçekten çok sevmiştim ama sonralardan ne iş yaptığını öğrendiğim de yüzüne bile bakmadım napalım bizde geniş değiliz sonuç da
Hocam çok kötü bir duruma düşmüşsün, gönüle laf dinletilmiyor vallaha. İlk birlikteliğinse belki o yüzden bağlanmış olabilirsin de bence kovalama peşini sonunda üzülen sen olursun.
Bu hayatta en önemli şey büyük konuşmamak. Kadın fahişeymiş , şerefi olsa fahişelik yapmaz gibi cümleler kurmak basit. Onun ne yaşadığını kimse bilemez ki katılıyorum yaptığı son derece yanlış. Ama eğer öyle bir duygusal bir olay yaşandıysa yaptıklarından pişman olan bir insan ise , fahişeliği bırakıp alın teriyle , helal kazanç aramak her şeyden daha güzel. Geçmişte fazlasıyla hata yapmış ama pişmansa bu bir fırsat olsun ve hayatını değiştirsin. Eğer sana mesaj atarken bile başkasının altına yatıyorsa çok da mesajlara aldanma derim. Ama unutmayın ki En merhametlisi Allah'tır. Hangi kulunun ne yaşadığını o görür , bilir. Evet yanlış yaptığı fakat tövbe etmek kadar güzel bir şey yok. Umarım en kısa zamanda doğru yolu bulur