Hocam pankyden hiç beklemezdim Tr tw temiz değilKlibi izledim, herkes yapmasa da unlostun da dediğine göre 500'den fazla mavi tikli yayıncının yaptığını söyledi. İşin ucunda para döndüğü için kabul etmelerini normal görüyorum ama illegal yol olduğunu bile bile yapan varsa kınanacak bir durum
twitch kapanacağını sanmıyorum sonuç olarak kişisel yapılan birşey buTwitch kapanabilir sorusuna şimdiden yanıt veriyrum ya bitler kapanacak ya da 3D getirecekler 3D getirmeleri zor çünkü yurt dışında hiç bir sitede 3D kullanılmıyor twitch kapanmayacak kısacası
Kapanmaz sonuçta dış etkenler, twitchi ilgilendiren bir olay yok. Panky'den ben de beklemezdim üzdüHocam pankyden hiç beklemezdim Tr tw temiz değil
Post automatically merged:
twitch kapanacağını sanmıyorum sonuç olarak kişisel yapılan birşey bu
O klipleri görmedim jrokez'un vs. atabilir misin?panky kral adamdır ama gayet güzel açıkladı jrokeze çok acıdım ama ağlayarak yayın açtı
Discordan attım bak bi istersen.O klipleri görmedim jrokez'un vs. atabilir misin?
TamamdırDiscordan attım bak bi istersen.
düşünsene normalde aylık 40 kazanıyorsun ama bi ay 130 bin tl kazanıyorsunn nasıl olurda farketmezsinAçıkçası normal karşılıyorum. 8 Senedir samimi olduğum 2 insan 10 Bin fake bit kazandı ve bunun farkında değiller. ( Benim bildiğim kadarıyla -inandığım -güvendiğim) önyargı kötü bir şey arkadaşlar.
Kara para aklamak için bir yol olduğunu farz edelim. Ya o yol kara para trafiğine kapatılır yada o yol devre dışı bırakılır.Kapanmaz sonuçta dış etkenler, twitchi ilgilendiren bir olay yok. Panky'den ben de beklemezdim üzdü