Fake Bit Panky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hiç bir yerde adı geçmemesine rağmen kendi açıklaması güzel birşey, ama takdir edilecek birşey değil. Sızan dosyaları indirip baktığımda 50 kişiden 45'i yapmış zaten. Ya çok saflar söylenene inanıyorlar ya da bile bile hırsızlık yapıyorlar. Tabi legali illegale çevirenlerde var. Umarım en kısa sürede bir sonuca varılıp gerekli cezaları ya da yaptırımları alırlar.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum pankynin gösterdiği site zaten çok popüler bir rus sitesi. Bizzat kendim bu olayı çok uzun zamanlardır biliyorum yayıncı olmamama rağmen. Yani birileriyle anlaşmadan sadece gelip burdan bile yapabilecekleri için basit bir olay. Keşke hepsi panky gibi açık sözlü olsa :)

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
nasıl bu kadar çok insan yapmış anlayamıyorum

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bu durumun ortaya çıkması iyi olmuş illegal bir yoldan para kazanmamaları gerekiyor umarım yasal bir işlem de başlatılır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ne kadar iyimser gibi dursalarda Dora bu konuyu çok iyi açıklamış.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kolay para kazanmayı herkes ister, yapmışlar bir hata

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
vallaha twitch ne zaman nasıl bir şekilde önlem alıcak onu düşünüyorum artık bit te falan telefona doğrulama kodu gelmeli diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Panky beklemediğim isimler arasındaydı, Twitch Türkiye'nin çoğunluğu bu işe bulaşmış durumda. Sonu ne olacak hiçbir fikrim yok.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Panky den kimse beklemiyordu ama yapmış malesef üstelik BBL dende ayrıldığınıda açıkladı

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bazı yayıncılar işin ucunda sahte çalıntı kredi kartları oldugunu bilmiyormuş. bazılarıda para uğruna herşeyi yapan tipler: D eastergamers gibi kişilerin yapıcagını sanmıyorum ben. hatta bugün açıklama videosu atmış .D

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Babacım panky adamdır gerisi madam

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Zibilyon tane yayıncı yapmış panky yapmış çok mu

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
2400 türk yayıncının yaptığı söyleniyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yani o andan itibaren yapacak bir şey yok yalanlaması yerine itiraf etmesi en doğrusu olur. Yok twith beni banlamadı diye boş atmamış en azından ama bunu ilk yaptığında vicdanına yediremeyip itiraf etseydi itirafına inanırdım ve samimi gelirdi. İş işten geçtikten sonra etmenin manası yok yani.

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu twitch yayıncıları işine baksın he seven izlemeye devam edebilir, ama pinti panda gibi bir adam var orda gram bulaşmamış öyle işlere, diğerleri niye bulaşıyor şahsen ben pinti pandayı çok severek izlerim.

Pankyy, BBL Lego bunlar sonradan yetişme yayıncılar bence mantıklı da yayın yapmıyorlar. bu bir eleştiri gibi oldu sevenleri kusuruma bakmasın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Panky yayınlarını çok seviyordum ama kalkıp bunu açıkladı diye onu suçsuz yapmıyor. Şahsen üzüldüm böyle bir olaya karıştığı için bir daha izlemem kendisini.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hiç sevmezdim zaten kendisini. garip gurup öğöğöğ yapan bi tip. insanları ve ergenleri keko ve arap kültürüne özendirdiğini düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Panky fake bit yapıtığını açtığı yayında anlattdı ve nerdeyse tüm Türkiye twitchinin fake bit yaptığını söyledi ne düşünüyorsunuz?
Twitchde Amazonun Bir Parçası Koskoca Amazon Yani Bir El Atalması Gerekiyor Bence Bu Duruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...