Fake Hesap Açınca Güvenlik Önlemi Alabilir Miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Herkese İyi Günler Arkadaşlar Size Bir Konuda Yardım İsteyeceğim Bilgisi Olanlar Yardımcı Olursa Sevinirim Bi Tane Sevdiğim Kız Var Benim Mezun Olduğum Lise Arkadaşı İnstagram'dan Onla Biraz Mesajlaştım Ancak Bana Yüz Vermedi Ben De Bu Duruma Sinir Oldum Benim Hiç Mi Kız Arkadaşım Olmayacak İntar Edesim Var Artık Ya :/ Bu Yüzden Sinirimi Yatıştırmak İçin Onun Sevmediği Bir Hareket Yapcam O Da Şu Bu Kız Arada Bi Fotoğraf Atıyo Hesabına O Zamanlar Takip Etmiyom Sadece Fotoğraf Atacağı Zamanlar Hesabını Herkese Açık Yapıyo Buna Dikkat Ettim Ve 1-2 Gün Sonra Fotolarını Siliyor Tabi Ben De Çaktırmadan Onu Takip Ediyordum Her Gün Profiline Bakıyordum Açık Yapmış Mı Yapmamış Mı Diye O Derece Çok Seviyorum Ve Fotolarını İndiriyordum Fotolarını Silmeden Şimdi Ben Bu Kız Adına Instagram Hesabı Açıp Bütün Fotolarını Sergileyip Onu Çıldırtmak İstiyorum Sadece Tek Tereddütüm Şimdi Bu Kız Polise Falan Giderse Benim Yaptığımı Anlarlar Mı Anlamaması İçin O Instagram Hesabını VPN Açıp Da Kullansam Olur Mu IP Adresinden Bulmamaları İçin Böyle Bişey Yapanlar Varsa Veya Benzerini Yardımcı Olabilir Mi Lütfen Teşekkürler..

Son düzenleme:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bende 20 yaşına yeni girdim uzun zamandır sevgilim yok neredeyse 1 -2 tane dışında hiç olmadı da onlarda sanaldı çok kafaya takma hayat devam ediyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bende 20 yaşına yeni girdim uzun zamandır sevgilim yok neredeyse 1 -2 tane dışında hiç olmadı da onlarda sanaldı çok kafaya takma hayat devam ediyor
kardeşim sırf sanal olsa tamam bu kızla 3 yıl aynı sınıfta okudum kız çok güzel çok narin çok seksi her gün adını sayıklayarak uyuyorum çok kötüyüm yemin ederim bu kızı biraz çıldırtmak istiyorum ki bişeylerin farkına varsın ben biraz içine kapanık biriyim 18 yaşındayım ve bugüne dek hiç sevgilim olmadı ben yalan söylemeyi sevmeyen dürüst adaletli kimsenin hakkına girmeyen biriyim ama yanıma hiç kız gelmiyo mezuniyet kutlamasında bile bi tane kız bile benle foto çektirmedi çok acı çekiyorum diğer yavşak gevşek arkadaşlar vardı hep onlarla takılıyo kızlar neden ben gibi insanları tercih etmiyolar anlam veremiyorum yüzüme bile bakmıyolar selam dahi veren yok desek yeridir

Son düzenleme:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim sırf sanal olsa tamam bu kızla 3 yıl aynı sınıfta okudum kız çok güzel çok narin çok seksi her gün adını sayıklayarak uyuyorum çok kötüyüm yemin ederim bu kızı biraz çıldırtmak istiyorum ki bişeylerin farkına varsın ben biraz içine kapanık biriyim 18 yaşındayım ve bugüne dek hiç sevgilim olmadı ben yalan söylemeyi sevmeyen dürüst adaletli kimsenin hakkına girmeyen biriyim ama yanıma hiç kız gelmiyo mezuniyet kutlamasında bile bi tane kız bile benle foto çektirmedi çok acı çekiyorum diğer yavşak gevşek arkadaşlar vardı hep onlarla takılıyo kızlar neden ben gibi insanları tercih etmiyolar anlam veremiyorum
Kızın böyle birşey için polise gidecegini sanmıyorum aynısını bende bir başkasına yapmıştım ama intikam almak böyle bir şekilde saçma en iyisi salla gitsin ya da istedigini yap rahatlayacaksan gerçekten yap :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kızın böyle birşey için polise gidecegini sanmıyorum aynısını bende bir başkasına yapmıştım ama intikam almak böyle bir şekilde saçma en iyisi salla gitsin ya da istedigini yap rahatlayacaksan gerçekten yap :D
hem de nasıl rahatlarım çıldırtmak istiyorum haklı olabilirsin polise gitmeyebilir ama küçük bi ihtimal de olsa yapma ihtimali var kendimi korumak isterim

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kardesim böyle şeyler yapma sana kızmı yok hem polis işe girerse başın ağırır olmuyorsa zorlama

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bana soracak olursan boşver uğraşmana değmeyecek biri olduğunu sana zaten kanıtlamış fakat yok hacı ben illa yapıcam dersende bir sorun olacağını düşünmüyorum sonuçta normal fotoğraflar çok fazla açık kalmadan fark ettiğinde kız muhtemelen hesabında kapanmış olur rapordan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...