- Yasaklandı
Banlı Üye
Herkese İyi Günler Arkadaşlar Size Bir Konuda Yardım İsteyeceğim Bilgisi Olanlar Yardımcı Olursa Sevinirim Bi Tane Sevdiğim Kız Var Benim Mezun Olduğum Lise Arkadaşı İnstagram'dan Onla Biraz Mesajlaştım Ancak Bana Yüz Vermedi Ben De Bu Duruma Sinir Oldum Benim Hiç Mi Kız Arkadaşım Olmayacak İntar Edesim Var Artık Ya :/ Bu Yüzden Sinirimi Yatıştırmak İçin Onun Sevmediği Bir Hareket Yapcam O Da Şu Bu Kız Arada Bi Fotoğraf Atıyo Hesabına O Zamanlar Takip Etmiyom Sadece Fotoğraf Atacağı Zamanlar Hesabını Herkese Açık Yapıyo Buna Dikkat Ettim Ve 1-2 Gün Sonra Fotolarını Siliyor Tabi Ben De Çaktırmadan Onu Takip Ediyordum Her Gün Profiline Bakıyordum Açık Yapmış Mı Yapmamış Mı Diye O Derece Çok Seviyorum Ve Fotolarını İndiriyordum Fotolarını Silmeden Şimdi Ben Bu Kız Adına Instagram Hesabı Açıp Bütün Fotolarını Sergileyip Onu Çıldırtmak İstiyorum Sadece Tek Tereddütüm Şimdi Bu Kız Polise Falan Giderse Benim Yaptığımı Anlarlar Mı Anlamaması İçin O Instagram Hesabını VPN Açıp Da Kullansam Olur Mu IP Adresinden Bulmamaları İçin Böyle Bişey Yapanlar Varsa Veya Benzerini Yardımcı Olabilir Mi Lütfen Teşekkürler..
Son düzenleme: