Onaylı Üye
eveeet yine ben, yine ben kız olaylarından sonra olanları anlatıyorum, eski bir tanıdıkla sevgili oldum sevgililer gününde ayrıldık her neyse o bahsettiğim ilk kız tüm 5 partta anlattığımla arkadaş olduk baya iyiyiz kafa dengi bi kız bazen içiyoruz onun dışında pek bi muhabbetimiz yok yani şöyle yok okulda konuşuyoruz instada konuşuyoruz onun dışında irl'de görüşmüyoruz sadece dediğim gibi içmek için parkta bi tek buluşup muhabbet ediyoruz ve kız manitasından ayrı şuan onla belki bişeler yaşarım ama pek sanmıyorum abilerle takılıyorum filan bazen dün konuşurken, şey dedi ''sen niye saçma saçma tiplerle takılıyorsun hepsi keko vs.'' meğerse kız bizim okulun köşesinde sigara içerlerken tanışmış abilerimle sadece sigara istiyorlar birbirlerinden kız zaten onlara keko gözüyle bakıyor , dedi ''sende cok ortamlarına girme filan(adamlarla aynı oda da yatıyoruz bazen)'' bende he tamam diyip geçiştiriyorum baya dikkat ediyor bana işte suratım tahriş oldu, dedi ''neden dikkat etmiyorsun krem kullansana'' geçen gün nemlendirici getirmiş bana off kafayı yicem cok tatlı neyse gelişme olursa sadece burdan tanıştığım mikail abi var ona söylerim hadi alla emanet.