23 Mar 2021 #1 BySmoke12 Uzman Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 151 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 26 7 HİZMET YILI oyunu ilk çıktığında aldım ve hile açtım bi kere sonra kapattım tabi 2-3 saat sonra bu hata çıktı
Çözüm #Roaccat 29 Mar 2021 Hile açtıysanız yasaklanmış olabilirsiniz aynı zamanda sisteminizde herhangi bir VPN açık olmadığından emin olun. Looking for players demek Oyuncu aranıyor demek bu bir hata değildir oyun bulmaya çalışıyordur.
Hile açtıysanız yasaklanmış olabilirsiniz aynı zamanda sisteminizde herhangi bir VPN açık olmadığından emin olun. Looking for players demek Oyuncu aranıyor demek bu bir hata değildir oyun bulmaya çalışıyordur.
29 Mar 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Hile açtıysanız yasaklanmış olabilirsiniz aynı zamanda sisteminizde herhangi bir VPN açık olmadığından emin olun. Looking for players demek Oyuncu aranıyor demek bu bir hata değildir oyun bulmaya çalışıyordur. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Hile açtıysanız yasaklanmış olabilirsiniz aynı zamanda sisteminizde herhangi bir VPN açık olmadığından emin olun. Looking for players demek Oyuncu aranıyor demek bu bir hata değildir oyun bulmaya çalışıyordur.