Uzman Üye
neden oluyor laptop kullanıyorum asus
bu tür işleri çok yapmadıysan hiç bulaşma laptop açıp toparlamak çok riski. ben teknik servislik yapıyorum ilk başladığım zamanlarda kendi laptobum dahil 3-4 tane laptobu bozmuştumdur ya açarken çentiği kırılır ya da vidaları kaybedersin, içinde unutur kısa devre yaptırıp anakartı yakarsın. o yüzden hiç bulaşma bir bilgisayarcıya gösterhayr labtobun içini açmayı düşünmedim açarsam tekrar kapatamam diye korkuyorum
hayr labtobun içini açmayı düşünmedim açarsam tekrar kapatamam diye korkuyorumfan temizliği yaptınız mı?
zaten 2 3 senelik laptop içinie 2 3 senedir hiç temizlik falan yaptırmadım yani kirden dolaydır degilmi ? nekadar para alırlar tahminifan temizliği yapman lazım tanıdığın bir bilgisayarcı varsa güvenilir ona da götürebilirsin
bu tür işleri çok yapmadıysan hiç bulaşma laptop açıp toparlamak çok riski. ben teknik servislik yapıyorum ilk başladığım zamanlarda kendi laptobum dahil 3-4 tane laptobu bozmuştumdur ya açarken çentiği kırılır ya da vidaları kaybedersin, içinde unutur kısa devre yaptırıp anakartı yakarsın. o yüzden hiç bulaşma bir bilgisayarcıya gösterhayr labtobun içini açmayı düşünmedim açarsam tekrar kapatamam diye korkuyorum
muhtemelen evet panik yapmana gerek yok ama içini temizletmen pcnin ömrü için daha iyi olacaktırzaten 2 3 senelik laptop içinie 2 3 senedir hiç temizlik falan yaptırmadım yani kirden dolaydır degilmi ? nekadar para alırlar tahmini
neden oluyor laptop kullanıyorumbilgisayarın fanlarını temizle
bi fanları temizle bide saoğutucu altlıklar var onuda alırsan güzel olabilir bide boş uygulamalar arka plan uygulamalarını filan kapatırsan senin için yararlı olabilirneden oluyor laptop kullanıyorum asus
pc'nin içini hiç temizlemediysen fanın soğutma bloğu olan bir alüminyum bir blok vardır.Buradaki hava hava kanalları tıkalı kalmış ise temizlemen gerekir dostumhayr labtobun içini açmayı düşünmedim açarsam tekrar kapatamam diye korkuyorum
neden durduj yere fan gücte çalışsın biostan o ayarları ellemedimFanın yüksek güçte çalışıyor olabilir quickcpu dur yada bios ayarlarından fan hızını düşürürsen sorun çözülür bence.