fidye virüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu uzantıların hepsi kaspersky ve malwarebytes ile sonuç vermez. Format bu virüsten kurtulmak için tek çaredir. Dosyalar kurtarmak çok zordur. Harddiskinizi recovery yapan şirketlere vererek profesyonel yardım alabilirsiniz. Bende yemiştim ruslardan. Gidip savcılığa bu durumdan şikayetçi olabilirsiniz. Fidye isteniyor neticede. Ben savcılığa gittim ve ifade verdim şikayetçi oldum. İleride allah korusun bilgilerın çalındığı için herhangi birşey olduğunda geçmişte başınıza gelen bu durumu kanıtlayabilirsiniz. Hukuki olarak siz ayağınızı sağlama alın. Banka hesaplarınızı kapatın. Mail adreslerinizi çift doğrulama yapın. Şifrelerinizi değiştirin. Geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Cihazda sakladığınız dosya önemli değil, tavsiye ederim Yeni Windows.
Diğer yöntemlerden daha az zaman alacaktır. (Makine de yukarı kayar)

Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Fidye virüsü yedigimizi nasıl anlıyoruz

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Fidye Virisü Baya Sıkıntılı Birşey Knk Eset Falan Önerirmde İşe Yaramaz Format Gerekli Malesef

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
check kaspersky ransomware decrypt tool and bleeping computer website to get info about your specific strain of ransomware and how to decrypt it

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Fidye Virüsüne Özel Anti virüsler var nete bakmıyor musunuz hiç

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Fidye virüsü konusunda malesef ben de tecrübeliyim,
bulaşan dosyaların içerisindeki txt dosyasını tor browserden girip siteyi araştırmıştım ve bunun sonucunda bir crackli program bulmuştum.

Şansını denemeni öneririm %100 kurtarmasada yüksek bir çoğunluğunu kurtarmıştı.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
biosa gir format usb sini kullan başka çıkar yolu yok format nasıl atılır bilmiyorsan youtubeye gir verim var diyosan bence risk almaya değmez kurtaracağın verilerede bulaşmış olabileceğni farzet zannımca format tek çözüm

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
temizden format at kardeşim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
shifte basılı tutarak yeniden başlata bas kurtarma menüsünden güvenli modda başlat sonra windows defender ile tarat kesin bulur :)

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
fidye virüsü yedim nasıl düzeltirim lutfen sadece yardımcı olabilecekler söylesin yorum kasanlar gelmesin.
Bro google a crypto sheriff yaz ve nomoreransom domainli bi site çıkıcak ordaki kutucuğa gelen yazı metnini yapıştırırsan sana özel bir çözüm üretiyor.
Post automatically merged:

Bro google a crypto sheriff yaz ve nomoreransom domainli bi site çıkıcak ordaki kutucuğa gelen yazı metnini yapıştırırsan sana özel bir çözüm üretiyor.
ve genellikle başarılı bir şekilde decrypt ediyor. Eğer hilenin text dosyası varsa onu yükleyerek de halledebiliyorsun ama yazıcaksan kelimesi kelimesine yazmayı unutma harfi harfine aynı olması gerekiyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
KATARİNA
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Post automatically merged:

ve genellikle başarılı bir şekilde decrypt ediyor. Eğer hilenin text dosyası varsa onu yükleyerek de halledebiliyorsun ama yazıcaksan kelimesi kelimesine yazmayı unutma harfi harfine aynı olması gerekiyor
kardeşim lutfen yardım et ne yazacam böyle iyice açıklarmısın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Avast ve Kaspersky'ın Decryptor uygulamaları var ücretsiz eğer fidye virüsü .exe leri şifrelemiyorsa bunları kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...