hmm denedinmi yorum kasmaktan bıkmadınmı ?kanka bilgiseayarını güvenli modda başlat o başlatırken bütün sorunları düzeltiyor
onun tek çözümü formatfidye virüsü yedim nasıl düzeltirim lutfen sadece yardımcı olabilecekler söylesin yorum kasanlar gelmesin.
Bro google a crypto sheriff yaz ve nomoreransom domainli bi site çıkıcak ordaki kutucuğa gelen yazı metnini yapıştırırsan sana özel bir çözüm üretiyor.fidye virüsü yedim nasıl düzeltirim lutfen sadece yardımcı olabilecekler söylesin yorum kasanlar gelmesin.
ve genellikle başarılı bir şekilde decrypt ediyor. Eğer hilenin text dosyası varsa onu yükleyerek de halledebiliyorsun ama yazıcaksan kelimesi kelimesine yazmayı unutma harfi harfine aynı olması gerekiyorBro google a crypto sheriff yaz ve nomoreransom domainli bi site çıkıcak ordaki kutucuğa gelen yazı metnini yapıştırırsan sana özel bir çözüm üretiyor.
kardeşim lutfen yardım et ne yazacam böyle iyice açıklarmısınBro google a crypto sheriff yaz ve nomoreransom domainli bi site çıkıcak ordaki kutucuğa gelen yazı metnini yapıştırırsan sana özel bir çözüm üretiyor.
Post automatically merged:
ve genellikle başarılı bir şekilde decrypt ediyor. Eğer hilenin text dosyası varsa onu yükleyerek de halledebiliyorsun ama yazıcaksan kelimesi kelimesine yazmayı unutma harfi harfine aynı olması gerekiyor
kanka denedim ayrıca bu mesaj kasma sohbeti nedir anlayamıyorumhmm denedinmi yorum kasmaktan bıkmadınmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?