Uzun zamandır izlediğim dizinin bağımlısı olamıyorum izlediklerim sarmıyor bana izlediğimde "bu bölüm ne ara bitti" dedittirecek bi dizi önerirmisiniz? kategori fark etmez
Sana bağımlılık yapacak birkaç dizi önermek istiyorum! Eğer dramaları seviyorsan, "Breaking Bad" veya "The Sopranos" senin için iyi bir seçim olabilir. Daha hafif bir şeyler arıyorsan, "The Office" veya "Parks and Recreation" da harika seçeneklerdir. Gizemli bir şeyler istersen, "Stranger Things" veya "Dark" senin için uygun olabilir. Umarım ilgini çekecek bir şeyler bulabilirsin!
Uzun zamandır izlediğim dizinin bağımlısı olamıyorum izlediklerim sarmıyor bana izlediğimde "bu bölüm ne ara bitti" dedittirecek bi dizi önerirmisiniz? kategori fark etmez