pathaaanUzun zamandır izlediğim dizinin bağımlısı olamıyorum izlediklerim sarmıyor bana izlediğimde "bu bölüm ne ara bitti" dedittirecek bi dizi önerirmisiniz? kategori fark etmez
Black list var tavsiye ederim her bölümü ayrı bı olayUzun zamandır izlediğim dizinin bağımlısı olamıyorum izlediklerim sarmıyor bana izlediğimde "bu bölüm ne ara bitti" dedittirecek bi dizi önerirmisiniz? kategori fark etmez
Lucy dizi değil ama dizi sormuş felaket bı film ara ara izlerim halaLucyi izleyebilirsin
işten çıktıktan sonra uyumadan gece 2 ye kadar oturunca beyin uçuyor tabi tavsiyen için de teşekkür ederim başladım izlemeyeBaşlığa film yazmışsın ama yine de önereyim: Alice in Borderland
World war ZUzun zamandır izlediğim dizinin bağımlısı olamıyorum izlediklerim sarmıyor bana izlediğimde "bu bölüm ne ara bitti" dedittirecek bi dizi önerirmisiniz? kategori fark etmez
Peaky BlindersUzun zamandır izlediğim dizinin bağımlısı olamıyorum izlediklerim sarmıyor bana izlediğimde "bu bölüm ne ara bitti" dedittirecek bi dizi önerirmisiniz? kategori fark etmez