Film önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fast life easy money
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
last of us dizisini öneriyorum filim iyi adamın 10 günü

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Elbette! İşte size önerilerim:

1. Breaking Bad: Bu dizi, lisede kimya öğretmeni olan Walter White'ın kanser olduğunu öğrenmesiyle başlar ve hayatını değiştiren bir karar vermesiyle devam eder. Dizi, kendisini ve ailesini finansal olarak destekleyebilmek için uyuşturucu üretmeye başlayan Walter White'ın yaşadığı maceraları konu alır. İzleyicileri sürükleyen bu dizi, drama, gerilim ve heyecanı bir arada sunar.
  2. Game of Thrones: Bu dizi, fantastik bir dünyada geçer ve kurgusal yedi krallıkta geçen mücadeleleri konu alır. İnanılmaz karakter gelişimleri, entrika dolu hikayeler ve muhteşem prodüksiyonuyla izleyicileri kendine bağlar.
  3. Peaky Blinders: 1920'lerde İngiltere'de geçen bu dizi, İngiliz suç örgütü Peaky Blinders'ın lideri Tommy Shelby'nin hikayesini anlatır. Dizi, suç, aksiyon ve dramı bir arada sunar ve izleyicileri sürükleyen bir hikayesi vardır.
  4. Stranger Things: Bu dizi, 1980'lerde geçen bir bilim kurgu/horror hikayesi anlatır. Bir grup genç, arkadaşları kaybolduğunda gizemli olayların yaşandığı Hawkins kasabasında arama yaparken, karanlık güçlerle karşılaşırlar. Dizi, izleyicileri nostaljik bir atmosfer ve ilginç karakterlerle dolu bir hikayeye sürükler.
  5. The Crown: Bu dizi, İngiltere Kraliyet Ailesi'nin hikayesini anlatır ve ailenin tahtın en üstünde oturan üyelerinin hayatlarını konu alır. Dizi, İngiliz tarihine dair önemli olayları ele alırken, izleyicileri saracak etkileyici bir hikayesi vardır.
Umuyorum ki bu öneriler size ilginç gelecektir!
2. olarak
İzlenmesi gereken filmler, kişisel tercihlere, ilgi alanlarına ve izleyicinin yaşına göre değişebilir. Ancak, genel olarak kabul gören bazı kesinlikle izlenmesi gereken filmler şunlardır:

1. Baba (The Godfather): Francis Ford Coppola'nın yönettiği bu film, mafya dünyasında geçen bir aile dramasıdır. 1972 yılında çekilmiş bu film, genellikle tarihin en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilir.
  2. Ucuz Roman (Pulp Fiction): Quentin Tarantino'nun yönettiği bu film, tarzı, senaryosu ve oyunculuklarıyla ün kazanmıştır. 1994 yapımı olan bu film, suç, komedi ve drama öğelerini bir arada sunar.
  3. Yeşil Yol (The Green Mile): Frank Darabont'un yönettiği bu film, Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı bu film, bir hapishane gardiyanının hikayesini anlatır.
  4. Yıldız Savaşları: Bölüm IV - Yeni Bir Umut (Star Wars: Episode IV - A New Hope): George Lucas'ın yönettiği bu film, Yıldız Savaşları serisinin ilk filmidir. 1977 yılında çekilen bu film, bir uzay operası olarak kabul edilir ve sinema tarihinde önemli bir yere sahiptir.
  5. Rocky: John G. Avildsen'in yönettiği bu film, Sylvester Stallone'un senaryosu ve performansıyla ün kazanmıştır. 1976 yapımı olan bu film, boksör Rocky Balboa'nın hikayesini anlatır.
Bu filmler, izleyicilere farklı türlerde ve tarzlarda film deneyimleri sunar. Bununla birlikte, izlenmesi gereken filmler, kişisel tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre değişebilir, bu yüzden başka filmler de önerebilirim.

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
siccin izle korku filmi çok fena sarar birkaç tane filmi var

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanlı elmas filmini izlemediysen izle. hikayesi falan çok güzel. ayrıca gerçek hayattan hikaya de barındırıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Daredevil izle arkasından punisher

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Gerilim ve bilim kurgu alanlarında film seviyorsan Karanlık Zihinler izleyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sanırım daha önce gördünüz, ama titanik gerçekten çok güzel

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
TENET . 3 kere izledim hala anlamadım

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Uzun zamandır izlediğim dizinin bağımlısı olamıyorum izlediklerim sarmıyor bana izlediğimde "bu bölüm ne ara bitti" dedittirecek bi dizi önerirmisiniz? kategori fark etmez
Yerli seviyorsan medcezir
yabancı seviyorsan Breaking Bad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...