Yakında açacağım film sitesi için hosting arıyorum aklımda bir şirket vardı ancak bitcoin ile ödeme alıyor, bu çok uzun ve uğraştırıcı Bu nedenle bitcoin ile ödeme almayan yurtdışı lokasyonlu sağlam bir hosting şirketi arıyorum tavsiyelerini bekliyorum.
Lütfen konu dışı ve konu hakkında bilgi sahibi olmayanlar yorum yapmamaya özen göstersin.
Yakında açacağım film sitesi için hosting arıyorum aklımda bir şirket vardı ancak bitcoin ile ödeme alıyor, bu çok uzun ve uğraştırıcı Bu nedenle bitcoin ile ödeme almayan yurtdışı lokasyonlu sağlam bir hosting şirketi arıyorum tavsiyelerini bekliyorum.
Lütfen konu dışı ve konu hakkında bilgi sahibi olmayanlar yorum yapmamaya özen göstersin.
warez paylaşım yapacağın için natro vs gibi firmalarda sorun yaşarsın tecrübeyle sabit. şuan benimde torrent sitem var teknosos.com.tr den kullanıyorum hostingimi telif dolayısıyla firmaya bildirim geldiğinde hesap kapatmak yerine sizinle iletişime geçip çözüm üretmeye çalışıyorlar şiddetle tavsiye ederim bu firmayı
banahosting tavsiye ederim zamanında açtığımda orayı kullandım sadece 48 TL karşılığı cidden başka hiç bir yerde bulamayacağın şeyleri var diyebilirim...