Filozof Atakan Hakkında düşüncelerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Anormal bir çocuk ailesine ve karşıdaki bir kaç insanlara saygısız nadir bir yeteneğe sahip fakat türk halkı bunu çok abartıyor ve bu canımı sıkıyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bu yazdığın yorumdan anladığım kadarıyla bir atasözü aklıma geldi ''Meyve veren ağaç taşlanır.'' yani kim ne derse desin çocuk zeki okuyup güzel yerlere gelebilecek zekaya sahip.Lütfen ön yargılı olmayın ,ön yargılarınızı kırın.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İleride çok iyi yerlere gelebilir ama insani olarak bir arpa boyu mesafe alacağını düşünmüyorum.

Barış Özcanın oğluda bi o kadar okumuş ama birçok insandan daha olgun tavırlar sergiliyor ve hiç konuşulduğunu görmedim zaten efendi insanlar konuşulmaz buralarda.
Post automatically merged:

Bu yazdığın yorumdan anladığım kadarıyla bir atasözü aklıma geldi ''Meyve veren ağaç taşlanır.'' yani kim ne derse desin çocuk zeki okuyup güzel yerlere gelebilecek zekaya sahip.Lütfen ön yargılı olmayın ,ön yargılarınızı kırın.
Zekasına laf etmedi zaten.dedikleri doğru gereksiz egosu var ve saygısız emin ol bu çocuk gibi daha bir sürü insan vardır keşfedilmeyi bekliyorlar

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İleride çok iyi yerlere gelebilir ama insani olarak bir arpa boyu mesafe alacağını düşünmüyorum.

Barış Özcanın oğluda bi o kadar okumuş ama birçok insandan daha olgun tavırlar sergiliyor ve hiç konuşulduğunu görmedim zaten efendi insanlar konuşulmaz buralarda.
Post automatically merged:

Zekasına laf etmedi zaten.dedikleri doğru gereksiz egosu var ve saygısız emin ol bu çocuk gibi daha bir sürü insan vardır keşfedilmeyi bekliyorlar
saygısızlık yaptığına rast gelmedim gelseydim bende aynı şeylere derdim ama çocuğun dedikleri de çok mantıklı ama

stay high
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok abartılıyor ama linç etmeyin ya bırakın bizde 10 yaşında böyle bir şeyle karşılaşsak saçmalardık herhalde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kıskançlıktan çocuğu linç ediyolar bence çocuğun yapmaya çalıştığı iyi bişey kitap okuyor ve tavsiye ediyor

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Çocugu linç etmeye çalışıyorlar ailesi cok kalıtelı bir çocuk yetistirıyor tebrik ederım oyle çocuklara Türk halkının ihtiyacı var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
O yaşta çocuğun o kadar bilgili olması güzel bir şey aslında lakin. Biraz şımarık annesine yaptığı davranışı gördüm biraz saçma geldi.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ailesi güzel şekilde yetiştiriyor ama kendisi biraz kötü davarnıyor gibi ailesine

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
küçük daha hata yapması normal ama önü açık biri

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bence yaşına göre çok iyi bilgi birikimine sahip şımarıklığına yaşına sayıyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence bu cocuk dunyalı degil tv8e cıkan cocuk spikerin bir sorusuna "garipten sesler duyduktan sonra" cevabını verdi.. tüylerim diken diken oldu..

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence Herşeyden Önce Saygı gelmeli özelliklede annene ve babana hayattaki tek destekcilerin onlar sevgiliyi falan bırak bu yaptıgı ayıp oldu yükselmeden indi ileride daha kötü şeylerde olabilirdi.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bir deyim vardı kime yüz verdiysek astar istedi böle bi şey bu meselede.

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu yaşta medya önüne bu kadar düşmesi hiç iyi olmadı annesine karşı yaptığı saygısızlık şimdiden ne kadar değişebileceğini gösteriyor malesef

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bir yerde görmüştüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
olma olasılığı olabilir belki

VIKINGS
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Bence 10 yaşındaki bir çoçuk 1000 kitap ta okusa AHLAK VE EDEP dersi almadıktan sonra bi işe yaramaz.

Sufi Özcan 10 ayda 2547 Kitap okudu.Bir yerde lafı geçmiyor çok saygılı ve ego 0 Ülkede böyle cevherler varken sadece televizyona çıktı diye hemen ego yapanlar bana saçma Geliyor şahsi düşüncem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...