Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhabalar,bu beslenme ve antrenman kendi oluşturduğum bir programdır.
Antrenman isimlerini global olucak şekilde yazdım araştırıp hangi hareket olduğunu öğrenebilirsiniz(bende bilmiyordum baka baka yazdım :D)

Beslenme konusunda çeşitli olamıyorum çünkü bilgi yelpazem o kadar geniş değil ve bu program bile sağlam bütçe istiyor.

+ (Kaş yazanlar:Kahvaltılık için tatlı kaşığı,diğer öğünler yemek kaşığı)

Not : Personel trainer,diyetisyen veya sporcu değilim ! Varsa çevrenizde bilen,anlayan birisi gösterip düzenleme yapabilirsiniz.
Not2 : Boyum 1.87 Kilom 90 Benim standartlarım da biriyseniz bu programı uygulayabilirsiniz.
Not3 : Bilen birisi varsa eksikler neler ne yapılması gerek söylerse sevinirim.

antrenman2.png
beslenmem.png

Post automatically merged:

Bu arada 2000 kaloriye denk gelicek şekilde hazırlanmıştır ! Define dönemi gibi düşünebilirsiniz,önceden bu değerler çok daha yüksekti.Kilo vermek için bu şekilde düşürdüm.

Üye
3 HİZMET YILI
İlgilenen arkadaşlar Güray Aydın hocanın hipertrofi programına da bakabilirler. Oldukça yararlı bir program

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Teşekkürler kral bu bilgi için sporcularak olarak bakıncaz :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merhabalar,bu beslenme ve antrenman kendi oluşturduğum bir programdır.
Antrenman isimlerini global olucak şekilde yazdım araştırıp hangi hareket olduğunu öğrenebilirsiniz(bende bilmiyordum baka baka yazdım :D)

Beslenme konusunda çeşitli olamıyorum çünkü bilgi yelpazem o kadar geniş değil ve bu program bile sağlam bütçe istiyor.

+ (Kaş yazanlar:Kahvaltılık için tatlı kaşığı,diğer öğünler yemek kaşığı)

Not : Personel trainer,diyetisyen veya sporcu değilim ! Varsa çevrenizde bilen,anlayan birisi gösterip düzenleme yapabilirsiniz.
Not2 : Boyum 1.87 Kilom 90 Benim standartlarım da biriyseniz bu programı uygulayabilirsiniz.
Not3 : Bilen birisi varsa eksikler neler ne yapılması gerek söylerse sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 86305Ekli dosyayı görüntüle 86306

Bu arada 2000 kaloriye denk gelicek şekilde hazırlanmıştır ! Define dönemi gibi düşünebilirsiniz,önceden bu değerler çok daha yüksekti.Kilo vermek için bu şekilde düşürdüm.
Hocam çok iyi olmuş bu gerçekten kendi adıma teşekkür ederim bu programlar yeni başlayanlar için de uygun mudur kral ve ben de başlayacağım fitness'a önerilerin var mıdır

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hocam çok iyi olmuş bu gerçekten kendi adıma teşekkür ederim bu programlar yeni başlayanlar için de uygun mudur kral ve ben de başlayacağım fitness'a önerilerin var mıdır
Whey Protein çek bir tane beslenme konusunda bir sıkıntın kalmadan istediğini ye geriye tek kalan şeyde süreklilik

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet hocam ben ilk başladığımda Optimum Gold Standart Whey almıştım parası diğerlerine göre fazla ve kaliteliydi spor için istemesem de motive kaynağı oluyordu 4 5 ay sonunda zaten vücut tam oturuyor
hocam ben polisliğe falan hazırlanacağım diyorum kondisyon dayanılıklık vs. bunlar için gidip fitness hocasından antrenörlük alsak olur mu yani pt ile çalışsam

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam antrenman programına bakıyordum gögüs günü 3 gereksiz açıdan bench press cok fazla gelir diye düşünüyorum toparlanamazsın bence sonucta temel hareket bench press sinir sistemini cok yoruyor. Ondan sonraki gün omuz calısmak baslı basına hata hocam program çok kötü diyebilirim eleştrilebilecek bi yer görmedım. tricepse 3 hareket vermıssın gögüsten sonra omuz yapıcan bide omuz sonrası 3 hareket triceps yapıcan sence bunu efektif sekild yapabilecegini düsünüyor musun acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam ben polisliğe falan hazırlanacağım diyorum kondisyon dayanılıklık vs. bunlar için gidip fitness hocasından antrenörlük alsak olur mu yani pt ile çalışsam
Kral ptye çok gerek yok bence, çok fazla kaynak var artık internette. Kendin planlayıp gelişebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hocam ben polisliğe falan hazırlanacağım diyorum kondisyon dayanılıklık vs. bunlar için gidip fitness hocasından antrenörlük alsak olur mu yani pt ile çalışsamİŞimdi işin içine
Benim dediğim şekil rahat beslenmeyle 4 5 ayda iyi bir bulk sağlıyor şimdi senin sınav olayın olduğu için kütle kontrolünü dikkatli yapman lazım hocalarla konuş onlara da senin gibi hazırlanan öğrenciler geldiği için bilgileri oluyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kral ptye çok gerek yok bence, çok fazla kaynak var artık internette. Kendin planlayıp gelişebilirsin
Benim dediğim şekil rahat beslenmeyle 4 5 ayda iyi bir bulk sağlıyor şimdi senin sınav olayın olduğu için kütle kontrolünü dikkatli yapman lazım hocalarla konuş onlara da senin gibi hazırlanan öğrenciler geldiği için bilgileri oluyor
dedikleriniz mantıklı fakat hiç alakam olmadığı için profesyonelden bir destek almakta bana mantıklı geliyor hocam online eğitimler falan gayet cazip fiyatta arda build diye bir youtube kanalı var o abi çok samimi geldi pt fiyatları da çok uygun ne diyorsunuz biliyor musunuz o hocayı

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Liste güzele benziyor eline sağlık kuzen teşekkürler

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam antrenman programına bakıyordum gögüs günü 3 gereksiz açıdan bench press cok fazla gelir diye düşünüyorum toparlanamazsın bence sonucta temel hareket bench press sinir sistemini cok yoruyor. Ondan sonraki gün omuz calısmak baslı basına hata hocam program çok kötü diyebilirim eleştrilebilecek bi yer görmedım. tricepse 3 hareket vermıssın gögüsten sonra omuz yapıcan bide omuz sonrası 3 hareket triceps yapıcan sence bunu efektif sekild yapabilecegini düsünüyor musun acaba ?
Yani 2 aydır bu programı uyguluyorum bir sakatlık veya zarar görmedim.Full body yerine haftada 2 kere bütün bölgeleri çalıştırmak daha faydalı geliyor bana göre,göğüsten sonra omuz sonraki güne sarkıyor o yüzden sorun yaşamadım,bilmiyorum belki dediğin doğrudur.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ilaçsız bu program yapılmaz ilaçsız yapıcaksan full body yapacaksın.
beslenme kötü değil ama ekstra ilaçlar kullanmadan bu programla çok fazla ilerleme kaydedemezsin

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dedikleriniz mantıklı fakat hiç alakam olmadığı için profesyonelden bir destek almakta bana mantıklı geliyor hocam online eğitimler falan gayet cazip fiyatta arda build diye bir youtube kanalı var o abi çok samimi geldi pt fiyatları da çok uygun ne diyorsunuz biliyor musunuz o hocayı
Kankim pt ler herkesle birebir ilgilenmezler.Senin aldığın programı belki 1000 kişi alıyor aynı anda o yüzden tam verimli bir iş olmaz.
Beslenme için diyetisyene başvurursun(Kariyerinde spor barındıran biri olursa daha iyi verim alırsın diye düşünüyorum)
Antrenman için ise forumlarda,youtube de çok fazla bilgi var.Sen araştırmadan sadece pt ye bağlı kalırsan o da problem.

ilaçsız bu program yapılmaz ilaçsız yapıcaksan full body yapacaksın.
beslenme kötü değil ama ekstra ilaçlar kullanmadan bu programla çok fazla ilerleme kaydedemezsin
Kanki hayvan gibi olmak istemiyorum zaten,biraz güç biraz da estetik katsın yeter.İlaç kısmına ego kasan veya yarışmacı kişiler dahil oluyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kankim pt ler herkesle birebir ilgilenmezler.Senin aldığın programı belki 1000 kişi alıyor aynı anda o yüzden tam verimli bir iş olmaz.
Beslenme için diyetisyene başvurursun(Kariyerinde spor barındıran biri olursa daha iyi verim alırsın diye düşünüyorum)
Antrenman için ise forumlarda,youtube de çok fazla bilgi var.Sen araştırmadan sadece pt ye bağlı kalırsan o da problem.
anladım hocam teşekkür ederim fakat böyle ilk defa başlayacaklar için antrenman falan hangi sitelerden bulabilirim kaynak olarak yazar mısın rica etsem

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
WhatsApp Image 2023-02-24 at 20.30.50.jpg
Bunu 1.ay sonunda çekmiştim,yağ oranı düşük değil tabiki o yüzden şişik gözüküyor :D

WhatsApp Image 2023-02-24 at 20.31.01.jpeg
Bu da yakın zamanda çekildi. Çıplak bir şekilde çekilsem daha anlaşılır olurdu ama utanıyorum öyle şeylerden :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...