Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Definasyon döneminde ne balı ne peyniri ne sütü hocam? Meyveler tahin helvaları falan da var :D Çok ilginç bir definasyon beslenmesi olmuş

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam boy ve kilo oranınız çok iyiymiş çocuk gibi kalırım yaninizda

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Definasyon döneminde ne balı ne peyniri ne sütü hocam? Meyveler tahin helvaları falan da var :D Çok ilginç bir definasyon beslenmesi olmuş
Define değil la normalinden daha düşük seviyede besleniyorum.Tamamen kısmıyorum yarışmacı değilim yağ da olsun yani :D

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Define değil la normalinden daha düşük seviyede besleniyorum.Tamamen kısmıyorum yarışmacı değilim yağ da olsun yani :D
heee hafif bulky diyosun, iyidir iyi severiz :D Ben parçalı görünmeye çalıştığım için benim diyet çok daha sıkı. Konuya "define gibi düşünebilirsiniz" diye edit yapmışsın direkt sıkı definasyon için sandım :D Hafif yağlı olursun bu diyetle ama hafif yağ da ayrı bi güzel duruyo ya. Karın kası falan olmaz ama bu diyetle onu diyim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bu güzel bilgiler için teşekkür ederiz. ama devamlılık konusunda zorlanıyorum. 1 ay yapıp bırakıyorum sürekli.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
heee hafif bulky diyosun, iyidir iyi severiz :D Ben parçalı görünmeye çalıştığım için benim diyet çok daha sıkı. Konuya "define gibi düşünebilirsiniz" diye edit yapmışsın direkt sıkı definasyon için sandım :D Hafif yağlı olursun bu diyetle ama hafif yağ da ayrı bi güzel duruyo ya. Karın kası falan olmaz ama bu diyetle onu diyim
Eyvallah kanki,kolay gelsin sanada :D
Post automatically merged:

bu güzel bilgiler için teşekkür ederiz. ama devamlılık konusunda zorlanıyorum. 1 ay yapıp bırakıyorum sürekli.
İradeyle alakalı bir durum yani en iyi ihtimalle daha istekli bir spor arkadaşı edinebilirsin,birbirinizi motive edersiniz devamlı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hocam fazla bilgili olduğum söylenemez ama yağ oranını azalttığın sürece zaten kasların belli olur. Yapman gereken tek şey yağ oranını azaltırken aynı zamanda kaslarını arttırmak. Eğer vücut hatların fazla belirgin olsun istiyorsan sebze ağırlıklı beslen, etin öğütülmesi uzun sürer. Bazıları aşırı karşı çıksa da supplement almanıda öneririm. Benden bu kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...