Donator
Definasyon döneminde ne balı ne peyniri ne sütü hocam? Meyveler tahin helvaları falan da var
Çok ilginç bir definasyon beslenmesi olmuş
Define değil la normalinden daha düşük seviyede besleniyorum.Tamamen kısmıyorum yarışmacı değilim yağ da olsun yaniDefinasyon döneminde ne balı ne peyniri ne sütü hocam? Meyveler tahin helvaları falan da varÇok ilginç bir definasyon beslenmesi olmuş
heee hafif bulky diyosun, iyidir iyi severizDefine değil la normalinden daha düşük seviyede besleniyorum.Tamamen kısmıyorum yarışmacı değilim yağ da olsun yani![]()
Eyvallah kanki,kolay gelsin sanadaheee hafif bulky diyosun, iyidir iyi severizBen parçalı görünmeye çalıştığım için benim diyet çok daha sıkı. Konuya "define gibi düşünebilirsiniz" diye edit yapmışsın direkt sıkı definasyon için sandım
Hafif yağlı olursun bu diyetle ama hafif yağ da ayrı bi güzel duruyo ya. Karın kası falan olmaz ama bu diyetle onu diyim
İradeyle alakalı bir durum yani en iyi ihtimalle daha istekli bir spor arkadaşı edinebilirsin,birbirinizi motive edersiniz devamlı.bu güzel bilgiler için teşekkür ederiz. ama devamlılık konusunda zorlanıyorum. 1 ay yapıp bırakıyorum sürekli.