Fivem FPS arttıran grafik paketi arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
güzel az çok fps attıran grafik paketi var mı bildiğiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Fps Paketine çok inanmıyorum eski mdrp oyuncusuyum cihazın ne kadar iyiyse fps o kadar iyi olucaktır grafik sadece silahtaki eklenti gibi düşün yerleri minecraft yolu yapsan havayı silsen yada etrafın odaklığını bozsan max 5-6 fps artar.

eğer fivem oyuncusuysan işlemci almanı tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Fps Paketine çok inanmıyorum eski mdrp oyuncusuyum cihazın ne kadar iyiyse fps o kadar iyi olucaktır grafik sadece silahtaki eklenti gibi düşün yerleri minecraft yolu yapsan havayı silsen yada etrafın odaklığını bozsan max 5-6 fps artar.

kral hem ekran kartım hem işlemcım gayet de güzel gta da bütün ayarlarım very high da 120 130 fps alıyorum en az ben sadece grafik paketi arıyorum güzel

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Jamaicanı biliyormusun oraya bi bak güzel şeyler var

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
no problu no bushlu baya fps artıran bi ctizen var bende discordan ulaşırsan yardımcı oalbilrim

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
dostum discord üzerinden eklersen yardımcı olabilirim elimde birden fazla pack mevcut. : anxwashere

100 ÖNERİ
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Evet, Fivem için FPS arttıran grafik paketleri bulunmaktadır. Bu grafik paketleri genellikle oyunun görsel kalitesini düşürerek daha yüksek FPS elde etmenizi sağlar. Ancak, grafik paketlerini seçerken dikkatli olmalısınız çünkü bazıları oyunun görünümünü önemli ölçüde etkileyebilir.

İşte Fivem için FPS arttıran bazı grafik paketleri:

1. NoPixel Optimized: NoPixel sunucularında sıkça kullanılan bir grafik paketi. Düşük ve orta seviye bilgisayarlarda daha iyi performans sağlar.
  2. Low Settings Mod: Oyunun görsel kalitesini düşürerek daha yüksek FPS sağlar. Oyuncular arasında popülerdir ve genellikle performansı arttırır.
  3. Clean FiveM: Temiz ve basit bir görünüm sunan grafik paketi. FPS arttırmak için gereksiz görsel efektleri kaldırır.
  4. Optimized Graphics: Daha optimize edilmiş grafik ayarları sunan bir paket. Düşük performanslı bilgisayarlarda daha iyi FPS elde etmenizi sağlar.
  5. FiveM FPS Booster: Özellikle FPS sorunları yaşayanlar için tasarlanmış bir paket. Oyunun görsel kalitesini düşürerek daha akıcı bir deneyim sunar.
Bu grafik paketlerinden herhangi birini deneyebilir ve performansınızı arttırıp arttırmadığını gözlemleyebilirsiniz. Ancak, grafik paketlerini indirirken güvenilir kaynaklardan indirmeye dikkat etmelisiniz ve her zaman virüs taraması yapmalısınız.

Football Sport GIF by Manchester United

p4aradaiss
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
fuzzy bundle dene cross reshade sound graphic bloodfs tracer killfx her şey var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

işe yarıyor çimleri kaldırma , gereksiz şeyleri kaldırma paketleri var onlar kalınca rahat 20 30 fps artışı oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...