FiveM lspd soruları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Lspd'ye girmek istiyorum. Bu tarz sorular var. Soruları yapamadım. Bir bakar mısınız?
  • Sahada aktif olarak tek başınıza devriye atıyorsunuz, içerisinde 4 kişi bulunan bir araç gözünüzün önünde başka bir kişilere ateş açtığına şahit oldunuz. Kişiler sizi görüp size sıkarak araç ile kaçmaya başladılar. Bu durumda nasıl bir yol izlersiniz?
  • Taser kimlere atılmaz?*
  • Tek başınıza devriye attığınız sırada, birçok aynı renkteki araçlar sizi Box'a alıyor ve size ileri geri konuşuyor, silahlı olduklarından şüpheleniyorsunuz. Bu durumda rolün devamını nasıl getirirsiniz?
  • Mesai dışında sivil iken zaman geçiriyorsunuz, bu sırada önünüzde bıçaklı iki şahıs kavga ediyor. Bu durumda ne yaparsın?
  • Devriye atarken bir anda önünden drift atarak araba geçti, kovalamaya başladın. Bu sırada banka soygunu olmaya başladı ve en yakın birim sensin, ne yaparsın?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
taser yaşlılara çocuklara hamilere atılmaz

• Devriye atarken bir anda önünden drift atarak araba geçti, kovalamaya başladın. Bu sırada banka soygunu olmaya başladı ve en yakın birim sensin, ne yaparsın?anos geçerdim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...