genel olarak evet ama hepsinde değilHer sunucuda çalışır mı
Bu bir hile değil bug tarzı bir olay hocam, bunun sayesinde 1 tane olan silahı 2 tane yapabilirsin, öncesinde OldRP de OnlyRP de milyonlarca paralara 1 günde ulaştım.Ne iş yapar Fivem de hile
EvetŞimdi 1 hesaba 2 fivemden giricez ilk girdigimizde silahımız durucak 2. fivemdan arkadaşımıza atıcaz ve 2. den quit atıcaz sonra 1. sinde silah kalmış olucak mantık bumu?
Elimde çok method var fakat yaymıyorum kanka.Denedim oldu adamsın sen artık görüşücez fivemm
kanka cogu sunucuda çalısmıyo haberın olsun yani çok çeken sunucularda denemiştimDupe nedir?
Dupe bir eşyayı, parayı ya da bir işlemi kopyalamaktır.
Nasıl uygulanılır?
Fiveme sağ tıklayıp "Kısayol Oluştur" butonuna tıklıyoruz. Normal bir şekilde kısayol olmayan fiveme giriş yapıyoruz. Gireceğimiz sunucuya bağlanıyoruz ve giriş sağlıyoruz. Sonrasında oluşturduğumuz "FiveM (2)" adlı kısayola sağ tıklayıp özelliklerine giriyoruz. Yukarıdan "KISAYOL" adlı alanı seçip orada ki "Hedef" bölümünün sağında olan dosya konumunu kopyalıyoruz. Windows arama çubuğuna "Dosya Gezgini" yazıp dosya gezgini adlı klasöre giriyoruz. Vermiş olduğum SS'te ki alanda "HIZLI ERİŞİM" yazan kutucuğun sağında boşluğa basıyoruz. Gelen kısım mavi oluyor ve bizde oraya 5. adımda kopyaladığımız dosya konumunu yapıştırıyoruz. Yapıştırdığımız metinin sonuna "-cl2" yazıyoruz ve "Enter" tuşuna basıyoruz. Artık 2. bir fivem açılacaktır ve böylece dupe yapmış olacaksınız.
UYARI
Arkadaşlar girdiğiniz ana fivemden değil ilk önce 2. sinden quit atınız, oyun her zaman son quit attığınız datayı kayıt eder unutmayın.
NOT
Connect-queue scriptli sunucularda çalışmaz!
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Teşekkür ederim abi.Eline sağlık bu forum senin için daha yararlı olacaktır
Bu dupe methodu ile 240 çeken OnlyRP 80 çeken OldRP, AtatürkRP, RivalsRP ve VRRP gibi sunucularda dupe yaptım.Çoğu sunucuda çalışmıyor ama çalışan sunucular var eline sağlık güzel bir methot
Kanka bu dupe method türkiyede var mı?2 3 yıl öncenin efsaneni bu yapanlar deli zengin oluyordu
şuan büyük ihtimalle fixlenmiştir agamKanka bu dupe method türkiyede var mı?
Hayır dostum bu dupe methodu türkiyede yoktu, bunu daha önceden yapmış olan varsa buyursun. ( Başka forumlardada paylaşmıştım ) Aynı zamanda fix değil bir çoğu kişide oluyor geri dönüşlerden anlarsın zaten, test etmeden yazmayınız.şuan büyük ihtimalle fixlenmiştir agam
Program olmadığından dolayı virüs yemeyeceğinden emin olabilirsin, istersen deneyebilirsin.hile ne zaman calısır duruma gelicek ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?