Fly Ladder Çalışmıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar. Ben Fly Ladder Pointerini Buldum Fakat Çalışmıyor. Yaptığımda Şöyle:

- Öğretici 2 Girdim.

- Cheat Engine Açık.

- Orta Çatının Önündeki Merdivene Çıktım 1 Arattım.

- Merdiven den indim 0 Tarattım. Öyle Öyle 50 Tane Sonuç Kalana Kadar Yaptım.

- 06 li Birşey Çıkmıyor. 07 li 2 Tane Adress Çıktı.

- İlk Adresin Valuesini 1 İle Değiştirmeye Çalıştım Olmadı. İlk Adresi Sildim.

- İkinci Adresi 1 İle Değiştirdim, Oldu. Active yi İşaretledim ve Kaldırdım. Oyuna Girdim. Baktım Fly Ladder Aktif.

- Sonra Aşağı İndim. O Adress'e Sağ Tıklayıp '' Pointer Scan For This Adress'' Kısmına Tıkladım ve Ok Kısmına Bastım

- Orda ProggressBar Doldu. Ve Pointerler Geldi. 358 OFFsetli İki Tane Pointer Vardı.

- İlk Pointeri Aşağı Aldım ve İki Kere Tıklayıp Açtım. 

-Orda CSH.TEemp ''006AB918'' vardı. Ordaki Çift Tırnakları Sildim ve O Pointeri Tamamen Kopyaladım.

- Sonra Orayı Kapatıp ''Add Adress Manually'' Kısmı Var Oraya Tıkladım. Adress Kısmına Pointeri Yapıştırdım ve Baştaki Sıfırları Sildim.

- Pointer Kısmını İşaretledim. ve Orda <0> Yazan Kısmı 358 Yaptım. Altındaki Adress Kısmına da Point (CSH.TEemp ''6AB918'') i Yapıştırdım.

-Ve OK'a Bastım. Bi Adress Geldi Aşağıda. O Adress te FLY LADDER'İN  Pointeri Olması Lazımdı. Onu Artık Masaüstün de Not Defterine Yapıştırdım.

- Daha Sonra Hile Projem de  Şu Kodu Olarak Yazdım Fly Ladderin Kodu Olarak Bu Kodu Yazdım.

Kod:
   WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H6AB918, "1", &H358) 'Fly Ladder

Ama Oyunda Aktif Olmuyor. Sadece Pointer Bulurken Çalışıyor. Neden Böyle Birşey Oluyor. Neden Çalışmıyor? Yardımcı Olur musunuz  ?

Yardımcı Olandan Allah Raazı Olsun.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
WhySperMachina' Alıntı:
Kodlamanda hata yoktur zatende tam olarak bilemiyorum yanlış anlama ama bence o writelong writepointerınteger değil

Hm Öyle mi? Ama Bazı Adamlar Kodlarken WritePointerInteger Olarak Kodluyorlar. Valla Bende Bilmiyorum. Deniyim ÖYle bi İnşallah Olır ya. 

Ama Pointeri Doğru Buluyorum Çok Eminim. Öyle Bulunuyor. Ama Neden Olmuyor onu Bilemiyorum. Neyse bi Writelong Denim Eyw Sağolasın.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
kingwar732' Alıntı:
WhySperMachina' Alıntı:
Kodlamanda hata yoktur zatende tam olarak bilemiyorum yanlış anlama ama bence o writelong writepointerınteger değil

Hm Öyle mi? Ama Bazı Adamlar Kodlarken WritePointerInteger Olarak Kodluyorlar. Valla Bende Bilmiyorum. Deniyim ÖYle bi İnşallah Olır ya. 

Ama Pointeri Doğru Buluyorum Çok Eminim. Öyle Bulunuyor. Ama Neden Olmuyor onu Bilemiyorum. Neyse bi Writelong Denim Eyw Sağolasın.

Kardeşim ben herşeyi kolayca buluyorum o cheat engine açmak için kullandıın bypassın adı ne yanlış bypass olabilir bypasslar cheat engine çok etkiliyor adını söylersen daha iyi yardımcı olabilirim

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Koury Kouna' Alıntı:
kingwar732' Alıntı:

Kardeşim ben herşeyi kolayca buluyorum o cheat engine açmak için kullandıın bypassın adı ne yanlış bypass olabilir bypasslar cheat engine çok etkiliyor adını söylersen daha iyi yardımcı olabilirim

Yaw Krdşm Bypass la Ne Alakası Var Kurban Olim ya. Ben X3.Xem Bypass Kullanıyorum. Dwordun Bypassı Bu. BYPAss Hiç Alakası Yoktur. Bende Pointerleri Kolayca Buluyorum. Flyy Ladderi  de Çok Koaly Buluyroum. Ama Çalışmıyor. :(

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bunu dene

Fly Ladder : "cshAD54.tmp"+006AB918   ofset :  358    value : 1
"cshAD54.tmp"+006B2D3C   Ofset :358 value : 1

ha bide sende aimbot pointer varmı bulamadım forumda

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
wolfteamkurdu15' Alıntı:
bunu dene

Fly Ladder : "cshAD54.tmp"+006AB918   ofset :  358    value : 1
"cshAD54.tmp"+006B2D3C   Ofset :358 value : 1

Krdş İkisi de Bulmuştum İkisini de Denedim Olmuyor. Fly Ladder '' F '' Ayarladım.  Timerin Intervalini de  = 1 Yaptım. Öyle de Olmuyor, Düz Hal 

de de Olmıuyor. Bir Yerde Sorun Var Ama Nerde Var.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H6AB918, "1", 358)
birde böyle kodla kodlaman yanlış.

aimbot pointer atsana bana bulamadım frmda

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
wolfteamkurdu15' Alıntı:

Nasıl Kodlicam Peki? Bi Doğrusunu Yazar mısın? ama Adamlar Böyle Kodluyordu Eski den de Böyle Kodlanıyor muş.

Buyur AimBot:
Kod:
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + &H28C49C, "1", 14, &H120, &H464) 'AimBot
Kod:
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + &H28C49C, "1", 20, &H120, &H464) 'Aimbot

AimBot Ultra:

Kod:
WriteLong("wolftü.bin", Label3.Text + &H1F55D, "2251820148") 'aim bot on

Kod:
WriteLong("wolftü.bin", Label3.Text + &H1F55D, "2251820149") 'aimbot of  

Krdş Fly Ladderin Doğru Kodlanışını Bi Yazar mısın?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kingwar732' Alıntı:
wolfteamkurdu15' Alıntı:

Nasıl Kodlicam Peki? Bi Doğrusunu Yazar mısın? ama Adamlar Böyle Kodluyordu Eski den de Böyle Kodlanıyor muş.

Buyur AimBot:
Kod:
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + &H28C49C, "1", 14, &H120, &H464) 'AimBot
Kod:
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label2.Text + &H28C49C, "1", 20, &H120, &H464) 'Aimbot

AimBot Ultra:

Kod:

Kod:

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
wolfteamkurdu15' Alıntı:
kingwar732' Alıntı:

Buyur AimBot:
Kod:
Kod:

AimBot Ultra:

Kod:

Kod:

Tm Bi Kodlim

wolfteamkurdu15' Alıntı:

Gene Olmadı.   :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...